Son dakika spor haberi: Türkiye Polonya'daki güreş turnuvasında 5 madalya kazandı!
Türkiye, Polonya Açık Pytlasinski Güreş Turnuvası'nda toplam 5 madalya kazandı. Türkiye Güreş Federasyonundan yapılan açıklamada, Varşova'da düzenlenen şampiyonanın son gününde milli sporcuların 3 madalya kazandığı belirtildi. | Son dakika spor haberleri
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.06.2021 21:33
Türkiye Güreş Federasyonundan yapılan açıklamada, Varşova'da düzenlenen şampiyonanın son gününde milli sporcuların 3 madalya kazandığı belirtildi.
Grekoromen stilde 60 kiloda Ekrem Öztürk'ün gümüş, 72 kiloda Cengiz Arslan'ın ve 87 kiloda Metehan Başar'ın bronz madalya elde ettiği aktarıldı.
Daha önce de Murat Fırat'la altın, kadınlarda ise Buse Tosun'la gümüş madalya alan ay-yıldızlılar, turnuvayı 1 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalyayla tamamladı.
DİĞER HABERLER
-
Bölgesel yağ yakımı mümkün mü? -
Milli sporcu Safiye Temizdemir, Yunanistan'da devam eden Avrupa Plak Atışları Şampiyonası'nda altın madalya kazandı. -
Milli sporcumuz Ahmet Yağan, ABD'de düzenlenen U23 Dünya Güreş Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandı. -
Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Çin'de düzenlenen Wuhan Açık'ın ilk turunda Kazak rakibi Yulia Putintseva'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti.