Super Bowl’da bir ilk! ‘Ponpon kızlar’dan sonra şimdi de ‘ponpon erkekler’
Tüm dünyanın heyecanla izlediği Super Bowl'da bu yıl bir ilk yaşandı. Dev maçta ponpon kızlarla birlikte bu yıl ponpon erkekler da dans etti. 300 aday arasından seçilen Napoleon Jinnies ve Quinton Peron sosyal medyada da geceye damga vurdu.
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.02.2019 14:27
NFL'de sezon dünyanın gözlerini çevirdiği Super Bowl ile sona erdi. New England Patriots, Los Angeles Rams'i 13-3'lük skorla mağlup ederek tarihinde 6. kez şampiyonluğa ulaşırken devre arası şovu, ve Super Bowl'a özel reklamlarla birlikte saha dışında dikkat çeken diğer detay da 'ponpon erkekler' oldu!
Bu yıl dev organizasyonda bir ilk yaşanırken klasik dans eğitimleri olan Napoleon Jinnies ve Quinton Peron, sezon başında yapılan seçmelerde 300 aday arasından bu ekibe seçildi. CBS televizyonuna açıklamalarda bulunan Jinnies, "Eğlence dünyası herkese açık. Ve yaptığın işi iyi yapıyorsan neden burada olmayasın" dedi. Peron ise seçmelere başvurma cesaretinin bir basketbol maçında 'ponpon kızların' sahaya çıktığı anda geldiğini belirtti ve kendi kendine "Ben neden yapamayayım?" dediğini söyledi. Peron, ilk dansını ise "masal gibi" diyerek anlattı.
ZAMANI GELMİŞTİ
'Ponpon erkeklerin' ilk kez sahaya çıkacakları haberleri sonrası sosyal medyada olumsuz yorumlar da yapılırken BBC'nin ulaştığı taraftarlar, bu gelişmeyi ya desteklediklerini ya da çekimser olduklarını söyleyerek değerlendirdiler. Son 4 yılda takımın oynadığı tüm maçları izleyen Steven Leslie, "Bu adamlar harikalar. Tüm sezon öyleydiler. Öyle tepki vermek gibi saçma şeyler yaşanmadı. Herkes onları sahiplendi. Zaten 2019 yılındayız, bunun zamanı gelmişti" dedi. Napoleon ve Quinton'ın Super Bowl'da sahaya çıkan ilk "ponpon erkekler" olmaları sonrası gelecek yıl daha fazla sayıda erkeğin onların yolundan gitmek için başvuruda bulunması bekleniyor.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor'un Avrupa şampiyonu milli boksörü Havvanur Kethüda, dünya şampiyonaları ve olimpiyatlarda da Türk bayrağını dalgalandırmayı hedefliyor. -
Milli tenisçi Yankı Erel, Çin'deki Jingshan Challenger'da dünya 150 numarası Federico Cina'yı 2-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Yankı, yarı finalde İtalyan Mattia Bellucci ile karşılaşacak. -
Leg press nasıl yapılır? -
Büyükusta (GM) ünvanlı Yağız Kaan Erdoğmuş, Uluslararası Satranç Federasyonunun (FIDE) ekim ayı reyting listesinde 17. basamağa yükseldi.