Futbol maçlarında şehitler için saygı duruşu yapılacak
TFF, Diyarbakır'daki terör saldırısında şehit olan polis memurları için bugün, yarın, 3 ve 4 Nisan'da oynanacak futbol maçlarında saygı duruşunda bulunulacağını duyurdu.
- Diğer Sporlar Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.04.2019 12:08
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Diyarbakır'daki terör saldırısında şehit olan polis memurları için bugün, yarın, 3 ve 4 Nisan'da oynanacak futbol maçlarında saygı duruşunda bulunulacağını duyurdu.
TFF'den yapılan açıklamada, tüm profesyonel ve amatör karşılaşmalar öncesinde şehitler için bir dakikalık saygı duruşu yapılacağı belirtilerek, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, emniyet teşkilatına ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz." denildi.
AA
DİĞER HABERLER
-
Milli sporcumuz Ahmet Yağan, ABD'de düzenlenen U23 Dünya Güreş Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandı. -
Evde yapabileceğin 3 kolay üst vücut egzersizi💪 -
Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Çin'de düzenlenen Wuhan Açık'ın ilk turunda Kazak rakibi Yulia Putintseva'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti. -
Avrupa Gençler ve 23 Yaş Altı Halter Şampiyonası'na katılan Tuana Süren, genç kadınlar +86 kilo kategorisinde 3 altın madalya kazandı.