Hyeon-gyu Oh: Önümüzdeki sene Avrupa Ligi'nde oynamayı istiyoruz!
Beşiktaş'ın Güney Koreli golcü oyuncusu Hyeon-gyu Oh, Hesap.com Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Gelecek sezon Avrupa kupalarında oynamak istiyoruz" dedi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.04.2026 23:22
"ELİMDEN GELDİĞİNCE HER MAÇ GOL ATMAYA ÇALIŞIYORUM"
Sezon sonunda 15 golün üzerine çıkması halinde kendisine hediye alınacağına dair çıkan söylentilere de yanıt veren Güney Koreli oyuncu, "Bu konu gerçek bir konu olmayabilir ama atarsak başkanla konuşabiliriz. Ben takıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Gol atarsam takımımız maç kazanır. Elimden geldiğince her maç gol atmaya çalışıyorum. Bugün 2 gol attım ama 3, 4 daha fazlasını atmam gerekirdi" açıklamasını yaptı.
Taraftarların ilgisinden memnun olduğunu aktaran golcü futbolcu, "Evimizde oynadığımız her maçta ben bir final maçında oynuyormuşuz gibi hissediyorum. Harika bir atmosferde taraftarımızın önünde oynuyorum" dedi.
"AVRUPA KUPALARINDA OYNAMAK İSTİYORUZ"
Gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele etmek istediklerini aktaran Hyeon-gyu Oh, "Kupa bizim için önemli, kalan maçlar bizim için önemli. Kupa da aynı zamanda bizim için iyi bir motivasyon. Avrupa kupalarında oynamak istiyoruz. Önümüzdeki sene Avrupa Ligi'nde oynamayı istiyoruz. Kupada da finali istiyoruz. Umuyorum kupayı kazanırız" ifadelerini kullandı.
Kendisi için düzenlenen imza törenine gösterilen ilginin hatırlatılması üzerine Oh, "O gün taraftarımıza geldikleri için çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir gündü. O kadar insanın gelmesini ben hiç beklemiyordum. Umuyorum seneye organizasyonu yaptığımızda daha fazla taraftar gelir. Bu sefer de 10 saat kadar oturup onlarla bir imza günü yaparız" diyerek sözlerini tamamladı.
DİĞER HABERLER
-
Alanyaspor-Beşiktaş maçı izle! Maçın canlı anlatımı, golleri, önemli pozisyonları ve tüm gelişmeleri dakika dakika haberimizde. -
Orta saha rotasyonunu kuvvetlendirmek isteyen Beşiktaş, uzun süredir transfer gündeminde bulunan Fabio Miretti için Juventus'la görüşmelere başladı. Siyah-beyazlıların, oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği öğrenildi. -
Beşiktaş'ın orta saha transferi için listesinde bulundurduğu Leon Goretzka'dan kötü haber geldi. Alman yıldız, Aston Villa ile büyük oranda anlaşma sağladı. -
Beşiktaş sağ kanada Cezayirli Fares Ghedjemis’i transfer etmek için ısrarını sürdürüyor. Siyah-beyazlı ekibin kulübü Frosinone'ye yaptığı teklifin detayları ortaya çıktı. İşte detaylar... (BJK spor haberi)