Hyeon-gyu Oh: Önümüzdeki sene Avrupa Ligi'nde oynamayı istiyoruz!
Beşiktaş'ın Güney Koreli golcü oyuncusu Hyeon-gyu Oh, Hesap.com Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Gelecek sezon Avrupa kupalarında oynamak istiyoruz" dedi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.04.2026 23:22
"ELİMDEN GELDİĞİNCE HER MAÇ GOL ATMAYA ÇALIŞIYORUM"
Sezon sonunda 15 golün üzerine çıkması halinde kendisine hediye alınacağına dair çıkan söylentilere de yanıt veren Güney Koreli oyuncu, "Bu konu gerçek bir konu olmayabilir ama atarsak başkanla konuşabiliriz. Ben takıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Gol atarsam takımımız maç kazanır. Elimden geldiğince her maç gol atmaya çalışıyorum. Bugün 2 gol attım ama 3, 4 daha fazlasını atmam gerekirdi" açıklamasını yaptı.
Taraftarların ilgisinden memnun olduğunu aktaran golcü futbolcu, "Evimizde oynadığımız her maçta ben bir final maçında oynuyormuşuz gibi hissediyorum. Harika bir atmosferde taraftarımızın önünde oynuyorum" dedi.
"AVRUPA KUPALARINDA OYNAMAK İSTİYORUZ"
Gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele etmek istediklerini aktaran Hyeon-gyu Oh, "Kupa bizim için önemli, kalan maçlar bizim için önemli. Kupa da aynı zamanda bizim için iyi bir motivasyon. Avrupa kupalarında oynamak istiyoruz. Önümüzdeki sene Avrupa Ligi'nde oynamayı istiyoruz. Kupada da finali istiyoruz. Umuyorum kupayı kazanırız" ifadelerini kullandı.
Kendisi için düzenlenen imza törenine gösterilen ilginin hatırlatılması üzerine Oh, "O gün taraftarımıza geldikleri için çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir gündü. O kadar insanın gelmesini ben hiç beklemiyordum. Umuyorum seneye organizasyonu yaptığımızda daha fazla taraftar gelir. Bu sefer de 10 saat kadar oturup onlarla bir imza günü yaparız" diyerek sözlerini tamamladı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ta başkan Serdal Adalı, Kocaelispor ise oynadıkları Süper Lig 7. hafta mücadelesinde Dusan Vlahovic ile Emir Ortakaya arasında yaşanan pozisyonla ilgili sert açıklamalarda bulundu. -
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, sahasında Kocaelispor'u ağırladı. Siyah-beyazlılar, karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak hanesine 3 puanı yazdırdı. Bu sonuçla puanını 15'e yükselten Beşiktaş, ligde ikinci sıraya yerleşti. Fotomaç gazetesi yazarları, Beşiktaş-Kocaelispor maçını dikkat çeken ifadelerle yorumladı. İşte o yazılar... (BJK Spor haberleri) -
Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Beşiktaş, sahasında Kocaelispor’u 2-1 mağlup ederek puanını 15’e yükseltti ve haftayı ikinci sırada tamamladı. Siyah-beyazlılarda Dusan Vlahovic, ligdeki gol serisini sürdürürken gözler şimdi UEFA Avrupa Ligi’ndeki Hoffenheim maçına ve ardından oynanacak Trabzonspor derbisine çevrildi. -
Beşiktaş, Kocaelispor maçında Dusan Vlahovic ile Emir Ortakaya arasında yaşanan ikili mücadele sonrası hakem kararına tepki gösterdi.