TRANSFER HABERİ | Beşiktaş'a İngiliz kanat! Portekiz'den gelecek
Son dakika transfer haberi: Beşiktaş, kanat transferi yapmak için kolları sıvadı. Siyah-beyazlı ekip, devre arası için Sporting'de forma giyen o yıldızın peşine düştü. İşte detaylar... (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.01.2025 - 06:40
Teknik direktör sorununu çözen Beşiktaş, transfere yoğunlaştı... Öncelikli hedef; kanat transferi... Birçok isimle görüşen siyah-beyazlıların, son olarak Sporting Lizbon'un tecrübeli ismi Marcus Edward'ı gündemine aldığı ve oyuncu için Portekiz ekibine satın alma opsiyonuyla kiralama teklifinde bulunduğu ortaya çıktı. Haberde; Edwars'ın Sproting tarafından kadroda düşünülmediği ve Portekiz temsilcisinin oyuncuyu satmak istediği vurgulandı. Haberin detayında ise; İtalya'dan bir kulübün de Edward'la ilgilendiği ancak tek resmi teklifin Beşiktaş'tan geldiği bilgisi paylaşıldı. Piyasa değeri; 15 milyon euro olan Edward, ligdeki en son maçını 30 Kasım'daki Santa Clara mücadelesinde oynadı.
346 DAKİKA OYNADI
Bu sezon Sporting Lizbon formasıyla tüm kulvarlarda 10 maça çıkan Edwars, 346 dakika sahada kaldı ve 3 gol kaydetti. Tottenham altyapısında yetişen İngiliz oyuncu, teknik heyetle ters düştüğü için satış listesinde.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de dün oynanan 3. hafta erteleme maçlarının VAR kayıtları açıklandı. İşte tartışmalı pozisyonlarda konuşulanlar... -
Son dakika Beşiktaş haberleri: Trendyol Süper Lig 3. hafta erteleme maçında TÜMOSAN Konyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar mücadeleden 2-0'lık galibiyetle ayrılarak İstanbul'a 3 puanla döndü. Fotomaç Gazetesi yazarları, TÜMOSAN Konyaspor-Beşiktaş maçını dikkat çeken ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazılar... (BJK spor haberi) -
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, siyah beyazlıların 2-0 galip geldiği Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Beşiktaş ile TÜMOSAN Konyaspor'u, Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.