Niko Kovac mı, Lucian Favre mi? Beşiktaş'ta gözler seçimde
Hem Serdal Adalı hem de Hüseyin Yücel, seçildiği takdirde Sergen Yalçın’ı takımın başına getirmek istiyor. Ancak Yalçın, yeni sezonda teklifi kabul edebileceğini belirtti. Tecrübeli hoca ikna edilemezse adaylar belli oldu. Adalı, Niko Kovac’la, Yücel ise Favre’yle görüşüyor. İşte detaylar..
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 27.12.2024 06:40
Beşiktaş'ta pazar günü yapılacak olan seçimde Serdal Adalı ve Hüseyin Yücel yarışacak. İki adaydan biri pazartesiden itibaren Beşiktaş'ın yeni başkanı olacak. İki başkan adayının da önceliği teknik adam sorununu çözmek. Hem Serdal Adalı hem de Hüseyin Yücel'in ilk tercihi Sergen Yalçın... Ancak Sergen hoca, şimdi değil, mayıs ayındaki seçimden sonra gelecek teklifi kabul edeceğini söyledi. Yalçın ikna edilemezse Adalı ve Yücel, yabacı bir teknik adama takımı emanet etmek istiyor.
TUDOR DA ADAYLAR ARASINDA
Alman ekolünü Beşiktaş'a yansıtmak isteyen başkan adayı Serdal Adalı'nın düşündüğü ilk yabancı isim ise; Niko Kovac...Frankfurt, Bayern Münih ve Wolfsburg'u çalıştıran 53 yaşındaki teknik direktör ikna edilmeye çalışılıyor. Fotomaç'ta yer alan habere göre Hüseyin Yücel'in de görüştüğü ismin İsviçreli teknik adam Lucien Favre olduğu belirtildi. 67 yaşındaki çalıştırıcıyla irtibata geçildiği ve ikna edilmeye çalışıldığı vurgulandı. Bir dönem Karabük ve Galatasaray'ı çalıştıran İgor Tudor'un da isminin adaylar arasında olduğu ileri sürüldü.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ın 2026-2027 sezonu yurt dışı kamp çalışmalarının programı açıklandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
A Spor muhabiri Efecan Öztürk, Beşiktaş'ın transfer listesindeki isimler Trossard, Mandragora ve Frendrup hakkında son gelişmeleri aktardı. İşte detaylar... -
Beşiktaş'ta yeni sezon planlamaları tüm hızıyla devam ediyor. İngiliz basını, siyah beyazlıların bonservisi küme düşen Wolfsburg’da olan Andreas Skov Olsen için harekete geçtiğini öne sürdü. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş'ta forvet arayışları tüm hızıyla devam ediyor. Siyah beyazlılarda Dusan Vlahovic transferi için girişimler hızlandı. Kartal'da B planı olarak ise Benfica’dan Vangelis Pavlidis’in ismi öne çıktı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)