Şenol Güneş'in kardeşi Bahaddin Güneş kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı!
İnegölspor'un teknik direktörü ve aynı zamanda Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kardeşi Bahaddin Güneş, kalp krizi şüphesiyle tedavi altına alındı.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 31.01.2023 - 11:43
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor'un teknik direktörü Bahaddin Güneş, kalp krizi şüphesiyle tedavi altına alındı.
İnegölspor Kulübünden yapılan açıklamada, Güneş'in sabah saatlerinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı belirtilerek, "Kalp krizi şüphesiyle Bursa Medicana Hastanesine sevk edilen teknik direktörümüz Bahaddin Güneş'in şu anda durumu iyi ve anjiyo yapılacak. Hocamıza 'geçmiş olsun' dileklerimizi sunar, tez zamanda iyileşip aramıza dönmesini temenni ederiz." ifadelerine yer verildi.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ta bu sezon düşük bir performans sergileyen Rafa Silva ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik Direktör Sergen Yalçın, Portekizli yıldız hakkında önemli bir karar aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 1. hafta erteleme maçında deplasmanda Zecorner Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılarda bu mücadele öncesi ortaya çıkan o sorun, Teknik Direktör Sergen Yalçın'ı bir hayli düşündürüyor. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Avrupa fikstürü nedeni ile ertelenen Kayserispor-Beşiktaş maçı öncesi siyah beyazlılarda sevindiren bir gelişme yaşandı. -
Son dakika Beşiktaş haberleri: Geçtiğimiz sezonun devre arasında Independiente Del Valle'den Beşiktaş'a transfer edilen Keny Arroyo, bu yaz transfer döneminde Cruzeiro'nun yolunu tutmuştu. Brezilya ekibinin scout koordinatörü, Kolombiyalı oyuncunun neden transfer edildiğini açıkladı. İşte detaylar... (BJK Spor haberleri)