BEŞİKTAŞ HABERLERİ: Çare bulunamadı! Son 24 yılın en kötüsü
Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, yaz transfer döneminde kadrosunu yıldız isimlerle güçlendirdi ve bu unvanını korumak istedi. Buna rağmen siyah-beyazlılar istenen performansı sahada sergileyemezken, son 24 yılın en kötüsüne imza attı. İşte detaylar... | Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 27.04.2022 06:40
Geçen sezonun iki kupalı şampiyonu Beşiktaş bu sezon taraftarları kahreden bir performans sergiliyor.
Sergen Yalçın ile yola çıkan ancak üst üste gelen başarısız sonuçların ardından Önder Karaveli'yi takımın başına getiren siyah-beyazlı yönetimin Valerien Ismail hamlesi de kötü gidişi durduramadı.
SADECE 1 GALİBİYET
Takvim'in haberine göre; Fransız hoca yönetiminde 4 maça çıkan Beşiktaş tam 7 puan kaybederek olumsuz bir görüntü çizdi. Bu süreçte sadece Alanyaspor'u yenebilen Siyah-Beyazlılar, Trabzonspor ve Giresunspor ile berabere kaldı. Kasımpaşa önünde ise ağır bir yenilgi alındı.
Bu sezon Süper Lig'de 13 galibiyet, 12 beraberlik ve 9 yenilgi yaşayan Beşiktaş tarihinin en kötü 34 haftalık performanslarından birisini sergiledi. Şu anda 51 puanı bulunan Kartal, 1997- 1998'un ardından 34 hafta sonunda en az puan topladığı sezonu yaşıyor.
EN KÖTÜSÜ TOSHACK
Siyah-beyazlılar 1997-1998 sezonunda John Toshack yönetiminde 34 maçta 13 galibiyet, 9 beraberlik ve 12 yenilgi elde etmiş, 48 puanla sezonu 6. sırada tamamlamıştı. Sezonu ilk 4 sıra içinde bitirip Avrupa vizesini almak isteyen Beşiktaş ligin kalan bölümünde Kayserispor (D), Fenerbahçe, Göztepe (D) ve Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor ve Beşiktaş'ta görev yapan isimlerden Şenol Güneş, pazartesi günü oynanacak derbi hakkında görüşlerini paylaştı. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş, Akyazı'da kozlarını paylaşacak. Bordo-mavililer sahasında kazanarak üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmak isterken, siyah-beyazlılar deplasmanda 3 puan almayı hedefliyor. İşte Trabzonspor-Beşiktaş maçının muhtemel 11'leri... -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş derbisi öncesi siyah-beyazlı ekibin yıldız futbolcusu için flaş bir gelişme yaşandı. Premier Lig ekiplerinin, kritik mücadelede başarılı oyuncuyu tribünden takip edeceği öne sürüldü. -
Trabzonspor deplasmanına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanan Beşiktaş'ta teknik direktör Vincenzo Italiano, taktik planını belirledi. Galatasaray'ın Papara Park'ta yaptığı hataları analiz eden İtalyan çalıştırıcı, derbi planını hazırladı.