Beşiktaş Yeni Malatyaspor maçında direkleri geçemedi!
Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşan Beşiktaş, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Siyah-beyazlıların aynı dakikada 2, toplamda 3 topu direkten döndü ve puan kaybı yaşadı. İşte detaylar... | Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.01.2022 - 16:27
Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş, Yeni Malatya Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. İki takım, Alex Teixeira ve Adem Büyük'ün (p) karşılıklı attıkları gollerle 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı.
Maçın kırılma anı ise 89. dakikada yaşandı. Beşiktaş'ın Pjanic ile kullandığı serbest vuruşta Vida'nın kafa vuruşu direkten döndü. Aynı pozisyonda direkten dönen topa vuran Batshuayi'nin şutu da direğe takıldı.
Siyah-beyazlılarda Vida ve Batshuayi'nin yanı sıra 77. dakikada Emirhan İlkhan'ın şutu da direkten döndü.
İşte o anlar:
(Görüntüler beIN SPORTS'tan alınmıştır.)
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ın Marsilya'dan renklerine bağladığı Panamalı sağ bek Amir Murillo, sağlık kontrolleri ve ardından sözleşmesini imzalamak üzere İstanbul'a geldi. İşte detaylar... | Son dakika BJK spor haberleri -
Beşiktaş, Panamalı sağ bek Amir Murillo ile 2.5+1 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Ara transfer döneminin son günde üst üste hamleler yapan Beşiktaş, aradığı kaleciyi buldu. Siyah beyazlılar, İtalya Serie A takımlarından Roma forması giyen D transferinde mutlu sona ulaştı. Öte yandan 27 yaşındaki file bekçisi İstanbul'a geldi. İşte o görüntüler... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş, Emmanuel Agbadou ile 4.5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. İşte detaylar... (BJK spor haberi)