Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş'ta Mert Günok için pazarlıklar sürüyor
Son dakika transfer haberleri: Beşiktaş'ın renklerine katmak istediği '1 numara' Mert Günok için pazarlıklar sürüyor. Siyah- beyazlılar tecrübeli file bekçisi için Başakşehir'e 800 bin euro teklif etti. Kapıyı 1.5 milyon euro'dan açan Başakşehir, rakamı 1.2 milyon euro'ya kadar indirdi. (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.08.2021 06:40
Beşiktaş'ın renklerine katmak istediği '1 numara' Mert Günok için pazarlıklar sürüyor. Siyah- beyazlılar tecrübeli file bekçisi için Başakşehir'e 800 bin euro teklif etti. Kapıyı 1.5 milyon euro'dan açan Başakşehir, rakamı 1.2 milyon euro'ya kadar indirdi. Tarafların hafta başında ortak bir noktada buluşup işi bitirmesi bekleniyor.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, Mohamed Salah ve Rammy Abbas’la bir görüşme daha yaptı. Mısırlı yıldız ile büyük ölçüde anlaşan yönetim, temsilcisinin komisyonda indirime gitmesiyle mutlu sona yaklaştı. İşte detaylar... (BJK spor haberi) -
Sağ kanat transferi için Mohamed Salah ile görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, gündemine bir başka sağ kanat oyuncusu Johan Bakayoko'yu da aldı. Leipzig'te forma giyen oyuncu için Alman temsilcisinin bonservis beklentisi belli oldu. İşte detaylar... -
Kadrosuna bir sol stoper eklemesi yapmak isteyen Beşiktaş gündemine Belçikalı yıldız Arthur Theate'ı almıştı. Alman basını kulübünün satışa sıcak baktığını duyurdu. İşte detaylar... (BJK spor haberi) -
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanşında oynanacak Midtjylland-Beşiktaş ve Konferans Ligi 2. ön eleme turu rövanşında oynanacak Inter Turku-RAMS Başakşehir maçlarının hakemi açıklandı.