CANLI
SKOR

Beşiktaş ve Chelsea zirvenin sahibi

UEFA Avrupa Ligi’nin 5. haftasında oynanan maçlarda rakip kaleye en fazla isabetli şut çeken takımlar temsilcimiz Beşiktaş ve Chelsea oldu.

Beşiktaş ve Chelsea zirvenin sahibi

Siyah-beyazlılar, Norveç ekibi Sarpsborg'un kalesini maç boyunca toplam 20 kez yoklarken, bunlardan 10'unda isabet sağladı. İngiliz devi Chelsea de sahasında Paok'u 4-0 mağlup ederken, 28 şut denemesi yaptı, tıpkı Beşiktaş gibi onlar da 10 kez isabet sağladı.

SON 32'YE SON ADIM

Beşiktaş Sarpsborg'u 3-2 mağlup ederek üst tura kalmak için avantaj yakaladı. Grupta Malmö 8 puanla lider, Beşiktaş 7 puanla ikinci, Malmö 6 puanla üçüncü, Sarpsborg 5 puanla dördüncü sırada. Beşiktaş, son maçta konuk edeceği Malmö'yü yenmesi halinde diğer maçın sonucuna bakmadan son 32 turuna çıkacak.

17 YIL SONRA SÜPER DÖNÜŞ

Kartal 17 yıl sonra Avrupa'da 2-0'dan geri dönerek maç kazanan ilk Türk takımı oldu. 2000-01'de Mircea Lucescu yönetimindeki G.Saray, ilk yarısını 2-0 geride kapattıkları R. Madrid maçını Ümit Davala, Hasan Şaş ve Jardel'in golleriyle 3-2 kazanmıştı. Beşiktaş; Sarpsborg geri dönüşüyle, G.Saray- R.Madrid maçından sonra Avru pa'da 2 farktan maç çeviren ilk Türk takımı olarak dikkati çekti.

A Spor
UYGULAMALARIMIZI İNDİRİN!