" Zlatan İbrahimovic, Beşiktaş'a imzayı atıyor"
İlk olarak İtalyan basınının açıkladığı müthiş transfer harekatını şimdi de Fox Sports yazdı. Fox Sports’un, Manchester United’lı yıldızın ara transferde Beşiktaş’a imza atacağını duyurması dünya çapında büyük yankı uyandırdı.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.01.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 15.01.2018 09:16
Hücum hattını Larin'le takviye eden Beşiktaş'ta, yönetici Metin Albayrak "Bir golcü daha alacağız" derken bu ismin Zlatan İbrahimovic olacağı iddiası iyice güçlenmeye başladı. Geçen hafta İtalyan medyasının "Beşiktaş, İbrahimovic için menajer Raiola ile görüştü" şeklindeki haberinin yankıları sürerken bu kez de dünyaca ünlü Fox Sports, İsveçli yıldızın ocak ayının sonlarında Beşiktaş'a imza atacağı iddiasında bulundu.
Fox Sports'un bu haberi başta İngiltere olmak üzere tüm dünyada büyük ilgiyle karşılandı. Müthiş iddia Brezilya'da bile manşetlere çıktı. Haberlerde, İbrahimovic'in Pepe, Quaresma ve Talisca gibi tanıdığı isimlerin yer aldığı Beşiktaş'a sıcak baktığı kaydedildi. Manchester United ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 36 yaşında ve 1.95 m. boyundaki süper star için başkan Fikret Orman'ın yoğun mesai harcadığı ifade ediliyor.
Galatasaray ile de adı anılan İbrahimovic'in adım adım Beşiktaş'a yaklaştığı belirtildi.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş’ta hafta sonunda gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Serdal Adalı ve yönetim kurulu üyeleri düzenlenen törenle mazbatalarını aldı. -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Kocaelispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına, bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. -
Beşiktaş, ara transfer döneminde orta saha takviyesi için yeniden Nicolas Raskin'i gündemine aldı. Rangers forması giyen 25 yaşındaki Belçikalı oyuncu için vatandaşı Leandro Trossard'ın da transfer sürecinde devreye gireceği belirtildi. -
Beşiktaş’ta Serdal Adalı başkanlığındaki yeni yönetimde görev dağılımı belli oldu. Siyah-beyazlılarda Murat Kılıç ikinci başkan olurken, Leman Özgür Rodoplu ve Mithat Görkem Aksoy asbaşkanlık görevine getirildi. Futbol komitesinin yapısı da netleşti.