'Güneş' enerjisi
Milli Takım sonuçlarının moral bozmasından korkan usta çalıştırıcı; Cenk, Oğuzhan ve Caner ile özel görüşmeler yaparak lige motive olmalarını sağlayacak.
Teknik direktör Şenol Güneş, Dünya Kupası şansını kaybeden A Milli Takımımızda görev alan oyuncular takıma döndükten sonra morallerini yükseltmeye çalışacak. İzlanda'ya Eskişehir'de 3-0 mağlup olarak Dünya Kupası hayalleri biten A Milli takımımızda görev alan Cenk Tosun, Oğuzhan Özyakup ve Caner Erkin ile toplantı yapacak olan Güneş, lige motive olmalarını isteyecek.
Pepe, Mitrovic, Babel ve Quaresma'nIn da oynadığı milli maçları da yakından takip eden deneyimli çalıştırıcı, herhangi bir sakatlık olmamasından dolayı memnun. kayba tahammül yok Ayrıca cuma günü Ankara'da Gençlerbirliği'ne konuk olacak Beşiktaş'ta puan kaybına tahammül yok. Ligde 2 maçtan da 6 puan alarak çıkışa geçmek isteyen Beşiktaş'ta Şenol Güneş tüm takımın konsantrasyon seviyesini yükseltmenin planlarını yapıyor.
FOTOMAÇ