Beşiktaş, Kayserispor maçına hazır
Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 6. ve son hafta maçında yarın Kayserispor'a konuk olacak Beşiktaş, eksik kadroyla hazırlıklarını tamamladı.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.01.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 25.01.2017 20:41
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, Spor Toto Süper Lig'de oynanan Aytemiz Alanyaspor maçında görev yapan futbolcular, izinli olduğu için katılmadı.
Kayserispor karşılaşmasında görev yapması beklenen oyuncular ise pas çalışmalarının ardından tek kale maç oynadı. Antrenman, kanat ve hücum organizasyonlarıyla sona erdi.
Siyah-beyazlı ekipte tedavisi devam eden Caner Erkin, topla çalışmalara başladı.
Antrenmanda bir süre saha kenarında koşan deneyimli oyuncu, daha sonra bireysel antrenör eşliğinde topla çalışmalar gerçekleştirdi.
Beşiktaş'ta bugün izin yapan futbolcular, yarın gerçekleştirilecek çift idmanla Süper Lig'in 19. haftasında Atiker Konyaspor ile oynanacak maçın hazırlıklarına başlayacak.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika transfer haberi... Beşiktaş, Doğan Alemdar’ı 4 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı. İşte diğer ayrıntılar... -
Beşiktaş, kaleci Ersin Destanoğlu ile yollarını ayırdığını duyurdu. Siyah beyazlılar, 25 yaşındaki file bekçisine sosyal medyadan veda etti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK Spor haberi) -
Beşiktaş, savunma hattını güçlendirmek için Jerome Opoku'yu gündemine aldı. Siyah-beyazlıların, Başakşehir forması giyen 27 yaşındaki Ganalı stoperin transferi için girişimlerini hızlandırdığı öne sürüldü. -
Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Salih Özcan, transfer görüşmelerini tamamlamak için İstanbul'a geldi.