CANLI
SKOR

İkinci Nasri seferi

Beşiktaş’ın kiralamak istediği Fransız 10 numara için Fenerbahçe de devreye girince, Başkan Orman, ikinci kez İngiltere’ye gitme kararı aldı

İkinci Nasri seferi

Milan'a giden Jose Sosa'nın boşluğunu doldurmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'a Samir Nasri'de rakip çıktı. Siyah-beyazlı yönetim, Cezayir asıllı futbolcuyla Fenerbahçe'nin de ilgilenmesi üzerine, bu transferi hafta içinde bitirme kararı aldı. Başkan FikretOrman'ın Çarşamba günü İngiltere'ye giderek hem futbolcununmenajeri hem de kulübü Manchester City ile bir kez daha pazarlık masasına oturacağı öğrenildi. Beşiktaş, Samir Nasri'yi 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor.

TALİSCA GELİYOR
Bu akşam İstanbul'a gelmesi beklenen Beşiktaş'ın Benfica'dan yeni transferi Anderson Talisca, yarın da imza atacak. Brezilyalı oyuncu, Oğuzhan'ın Beşiktaş'ın Alanyaspor maçındaki gol sevinci fotoğrafını Instagram hesabına koyarken, paylaşımı kısa süre içinde binlercebeğeni aldı.

ORMAN'DAN ABOUBAKAR RESTİ
Transferler için Portekiz seferine çıkan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, önemli bilgiler verdi. Benfica'dan 2 yıllığına kiralanacak olan Brezilyalı orta saha oyuncusu Talisca'da hiçbir sorun olmadığı belirten Orman "Talisca transferini başarıyla gerçekleştirdik. Hafta başında, İstanbul'da olacak" dedi. Siyah-beyazlıların başkanı forvet listesinde ilk sırada olan Vincent Aboubakar için ise "Porto, bize rakam dayatmak istiyor. Son teklifimizi yaptık. 2,2 milyon euro kiralama bedeli teklif ettik, üstüne çıkmayız. Ben, Beşiktaş'ın parasını kimseye yedirmem. Porto, teklifimizi ya kabul eder ya da vazgeçeriz, Aboubakar ellerinde kalır" ifadesini kullandı.

UÇAK HATIRASI
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile siyah-beyazlıların yöneticisi Umut Güner, Portekiz'deki transfer seferinden dönüşte uçakta bu fotoğrafı çektirdiler.

A Spor
UYGULAMALARIMIZI İNDİRİN!