West Ham United teknik direktörü Slaven Bilic, Birleşik Krallık'ta yayın yapan Sport dergisineçarpıcı açıklamalarda bulundu.
Eski takımı Beşiktaş'tan övgü dolu sözlerle bahseden Hırvat teknik adam, İstanbul'daki günleriyle ilgili olarak, "Banaİingiltere mi yoksa Türkiye'de mi daha çok zevk alıyordunuz?' diye sordunuz diyelim. İngiltere'de, Türkiye'de geçirdiğim iki yıldan daha fazla zevk almam imkansız." diye konuştu.
Beşiktaş taraftarını unutamadığını ifade eden Bilic, "taraftarlar ile güzel bir bağımız vardı. Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Yalnızca futbol takımı olarak değil, sanki bir yaşam tarzı gibi. Bunun yanı sıra, taraftarıyla birlikte çok da özel bir kulüp. Türkler çok dürüst insanlar" açıklamalarında bulundu.
Stat inşaatından dolayı yaşadıkları sıkıntıları da dile getiren Bilic, asıl hedefi olan şampiyonluğa ise ulaşamadığını söyledi.
Bilic Beşiktaş'ı unutamıyor
Westham teknik direktörü Slaven Bilic eski takımı Beşiktaş'tan övgüyle bahsetti. Hırvat teknik adam, "Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Yalnızca futbol takımı olarak değil, sanki bir yaşam tarzı" dedi.
Beşiktaş Haberleri Yayın Tarihi: 21.11.2015 - 00:00 Güncelleme Tarihi: 21.11.2015 - 12:17