Marko Guduric'ten Tarık Biberovic'e teşekkür
Fenerbahçe Beko’nun deneyimli basketbolcusu Marko Guduric, "Özel bir etkinlik. Tek maç ve çok fazla baskı var üzerimizde. Gücümüz rotasyonumuz. Her şeye hazır olmamız gerekiyor" dedi.
- Basketbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 12.05.2025 - 15:58
7'nci kez EuroLeague Final Four'da mücadele edecek olan Fenerbahçe Beko'da medya günü düzenlendi. Deneyimli basketbolcu Marko Guduric, medya gününde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Final Four'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Marko Guduric, "Hedefimiz buydu. O yüzden çok mutluyuz. Hazırlanmaya ve forma girmeye çalışıyoruz" sözlerini sarf etti.
'ROLÜMÜZÜ DOĞRU UYGULARSAK BAŞARILI OLACAĞIZ'
Tarık Biberovic'in kendisi hakkında yaptığı açıklamaların hatırlatılması üzerine Guduric, "Tarık'a teşekkür ediyorum. İşimi yapmaya ve elimden gelen yardımı sağlamaya çalışıyorum. Her şey takımla ilgili. Burası Fenerbahçe. Rolümüzü doğru uygularsak başarılı olacağız" ifadelerini kullandı.
Tarık Biberovic'in NBA'ye gidebilecek olması hakkında da konuşan Guduric, "Fenerbahçe olarak tabii ki tutmaya çalışıyoruz. Her basketbolcunun hedefi NBA oluyor. İyi bir fırsat çıkarsa gidebileceğini konuştuk. Daha sonra tekrar Türkiye ve Fenerbahçe'ye dönebilir. Fenerbahçe olarak onu burada tutmak isteriz" dedi.
Marko Guduric sözlerini şu ifadelerle noktaladı:
"Özel bir etkinlik. Tek maç ve çok fazla baskı var üzerimizde. Gücümüz rotasyonumuz. Her şeye hazır olmamız gerekiyor."
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray MCT Technic Erkek Basketbol Takımı, FIBA Şampiyonlar Ligi E Grubu üçüncü hafta maçında Almanya'nın Wirzburg Baskets ekibini mağlup etti. -
Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko; EuroLeague’de, İsrail takımlarının 1 Aralık 2025 tarihinden itibaren iç saha maçlarını yeniden İsrail’de oynayabilmesine ilişkin haberlerin gündeme gelmesinin ardından ortak bir açıklama yayınladı. -
NBA 2025-2026 sezonu 22 Ekim’de başlayacak. Yeni 76 milyar dolarlık yayın anlaşmasıyla oyuncu maaşları artacak. Sezon 13 Nisan’da sona erip, play-off ve finaller Nisan-Haziran’da oynanacak. İşte detaylar... -
NBA’de sezonun açılış mücadelesinde Oklahoma City Thunder, Houston Rockets’ı uzatmada 125-124 mağlup etti. Normal süresi 104-104 eşitlikle tamamlanan karşılaşmada Thunder, zorlu bir galibiyet aldı.