NBA ekibi Golden State Warriors'ta skandal kavga! Birbirlerine girdiler
Son dakika spor haberi: NBA'de son şampiyon Golden State Warriors'ta gerginlik yaşandı. Lig kaynaklarından aktarılan bilgilere göre Warriors'ın iki oyuncusu Draymond Green ve Jordan Poole, yaşadıkları sözlü atışmanın ardından birbirine girdi. İşte detaylar...
- Basketbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.10.2022 15:56
NBA'de son sezonu şampiyon tamamlayan Golden State Warriors bu sefer büyük bir krizle gündeme gelmiş durumda.
San Francisco ekibinin antrenmanında takımın yıldız oyuncuları arasında yaşanan olay herkesi hayrete düşürdü.
Lig kaynaklarına göre, Draymond Green ile Jordan Poole, antrenman içerisinde bir süre ağız dalaşında bulunduktan sonra birbirine girdi.
Önce birbirlerini iten oyuncular arasındaki gerilimin Green'in Poole'a yumruk atmaya başlamasıyla tırmandığı öğrenildi.
Gelen bilgilere göre takım arkadaşları oyuncuları güçlükle ayırabildi.
The Athletic'ten Shams Charania, Anthony Slater ve Marcus Thompson'un yaptığı habere göre yıldız forvet Draymond Green, Jordan Poole ile yaşadığı kavga sonrası yönetim tarafından disiplin yaptırımına çarptırılacak.
Draymond Green daha önce eski takım arkadaşı Kevin Durant ile yaşadığı tartışmayla gündeme gelmişti.
Kariyerinin üçüncü sezonunu geride bırakan Jordan Poole, geçtiğimiz sezon ligde maç başı 30 dakika süre alırken; 18.5 sayı, 3.4 ribaund ve 4 asist ortalamaları tutturarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.
Çaylak sözleşmesinin son sezonuna giren 23 yaşındaki genç oyuncu pastanın kremasını NBA Finalleri'ndeki performansı ile atarak yeni bir kontrat beklentisine girmişti.
Öte yandan takımın kilit isimlerinden Draymond Green geride kalan sezon 102.6 savunma reytingi ile bitirerek takımın savunmadaki lideri olmuş ve şampiyonlukta kilit rol oynamıştı.
Yeni sözleşme isteğini geçtiğimiz yaz dile getiren 1.98'lik forvet maksimum kontrat istediğini aktarmıştı.
Warriors iki yıldız ismi de NBA Draftlarında ileri sıralarından seçmişti.
Bu sezon takımla beraber 4.şampiyonluğunu kazanan Draymond Green 2012 Draft'ının 35. sırasında seçilmişti. Genç yıldız Jordan Poole ise 2019'da 28. sıradan seçilmişti.
Son olarak ise iki yıldız arasında yaşanan olaylar basketbol gündemine oturdu.
Yaşanan gelişmeler basketbolseverler tarafından yakından takip edilmeye başlandı.
DİĞER HABERLER
-
Çimsa ÇBK Mersin, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası finalinde deplasmanda 85-80 kazandığı maçın rövanşında Athinaikos Qualco'ya 77-75 yenilmesine rağmen şampiyon oldu -
EuroLeague'in 37. haftasında oynanan karşılaşmada temsilcimiz Anadolu Efes deplasmanda Dubai Basketbol'u mağlup etti. İşte detaylar.. -
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 26. haftasında Beşiktaş GAİN, sahasında Bahçeşehir Koleji'ni mağlup etti. -
Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği (FIBA), 2026 Onur Listesi'ne (Hall of Fame) seçilen Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun sporculuk kariyerine ve başarılarına ilişkin haber yayımladı.