THY Euroleague’de 13. haftanın MVP’si Devin Booker
THY Euroleague’in 13. haftasının sona ermesinin ardından haftanın en değerli oyuncusu da belli oldu. Khimki Moskova’nın sahasında karşılaştığı ALBA Berlin’i 104-87’lik skorla mağlup etmesinde büyük katkısı olan ABD’li basketbolcusu Devin Booker haftanın MVP’si seçildi.
- Basketbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.12.2019 - 15:57
- Güncelleme Tarihi: 14.12.2019 - 15:57
THY Euroleague'in 13. haftasının en değerli oyuncusu (MVP) Khimki Moskova'nın ABD'li basketbolcusu Devin Booker seçildi. Maçta 25 dakika süre alan Booker, 24 sayı, 10 ribaund, 2 asist, 1 top çalma ile mücadele etti.
28 yaşındaki basketbolcu bu performansıyla 36 verimlilik puanı aldı. Booker ilk kez haftanın MVP'si oldu.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Avrupa Ligi'nin beşinci haftasında 16 Ekim Perşembe günü Almanya temsilcisi Bayern Münih'i konuk edecek. İşte detaylar... -
FIBA Şampiyonlar Ligi ikinci maçında Bursaspor evinde Cholet Basket'e mağlup oldu. -
Galatasaray, FIBA Şampiyonlar Ligi H Grubu ikinci maçında Trieste'ye konuk oluyor. Ev sahibi takım, açılış maçında deplasmanda Würzburg'a yenilirken Galatasaray ise açılışta evinde Igokea'yı 94-82'yle ezip hücum gücünü sergiledi. Merakla beklenen maçın yayın saati, canlı yayın kanalı ve detayları merak ediliyor. Peki Trieste - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? -
Türk Telekom Erkek Basketbol Takımı, BKT Avrupa Kupası B Grubu üçüncü hafta maçında evinde Buducnost VOLI'yi mağlup etti.