Anadolu Efes'ten anlamlı destek
Anadolu Efes Basketbol Kulübü, THY Avrupa Ligi'nin sosyal sorumluluk programı "One Team" kapsamında, Özel Olimpiyatlar Türkiye organizasyonuyla iş birliği yapıyor.
- Basketbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.11.2018 - 13:21
- Güncelleme Tarihi: 26.11.2018 - 14:12
Açıklamada, 8 hafta sürecek ve 16 özel sporcunun katıldığı projenin elçisi olan Anadolu Efesli milli oyuncu Sertaç Şanlı'nın, ilk çalışmada özel sporcular ile bir araya geldiği kaydedildi.
Anadolu Efes One Team antrenörlerinin yanı sıra Özel Olimpiyatlar Türkiye'nin uzman antrenörlerinin de yer aldığı projede, 16 özel sporcuya iletişim kurma, sosyalleşme, takım çalışması, paylaşma ve spor yapma alışkanlığı kazanma gibi konularda eğitimler verildiği belirtildi.
One Team'in global partnerleri arasında yer alan Özel Olimpiyatlar Türkiye ile birlikte hayata geçirilen projede öncelikli amacın, basketbolun metaforları ile özel sporcuların kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak olduğu bildirildi.
Türkiye Spor Yazarları Derneği ve Beylikdüzü Belediyesinin de destek verdiği projeye katılan özel sporcuların, Anadolu Efes'in THY Avrupa Ligi'nde yapacağı bir mücadeleye de davet edileceği aktarıldı.
DİĞER HABERLER
-
12 Dev Adam'ın yıldız isimlerinden Alperen Şengün, Avrupa Şampiyonası'nı ikinci tamamlayan A Milli Basketbol Takımımız'ın yurda dönüşünün ardından açıklamalarda bulundu. -
2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda ikinci olan A Milli Erkek Basketbol Takımı'ndan Kenan Sipahi, elde ettikleri başarıdan dolayı çok gururlu olduğunu dile getirdi. -
A Milli Erkek Basketbol Takımımız, Eurobasket finalinde Almanya'ya 88-83 kaybederek turnuvayı ikinci sırada tamamladı. Mücadele sonrasında NBA'de forma giyen Giannis Antetokounmpo ve Dennis Schröder, başantrenör Ergin Ataman'ı ve Türk bayrağını hedef alan çirkin ifadeler kullandı. İşte ayrıntılar... -
2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda ikinci olan A Milli Erkek Basketbol Takımı'ndan Furkan Korkmaz, 12 Dev Adam ruhunu hem yaşadıklarını hem de yaşattıklarını söyledi.