CANLI
SKOR

F.Bahçe'de 4 yıllık imza!

Fenerbahçe yönetimi, 2017'de sözleşmesi sona erecek olan erkek basketbol takımı antrenörü Zeljko Obradovic ile Final Four sonrasında masaya oturup sözleşmesini uzatacak.

F.Bahçe'de 4 yıllık imza!

Fenerbahçe'ye basketbolda tarihi günler yaşatan Sırp Antrenör Zeljko Obradoviç'le ilgili yönetimradikal bir karara imza attı. Sarı-lacivertli takımın 13-15 Mayıs'ta Almanya'nın Berlin kentinde mücadele edeceği Final-Four sonrası Obradoviç'e 4 yıllık daha sözleşme imzalatılacak.

2013-2014 sezonunda Fenerbahçe'de göreve başlayan ve sözleşmesi 2017'de bitecek olan Sırp hoca için kolları sıvayan yönetim, 4 yıllık bir sözleşme pakedi daha sunacak.

Fenerbahçe'ye 3 sezonda 1 lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası ve 1 CumhurbaşkanlığıKupası kazandıran ve ikinci kez Final Four başarısına ulaşan Obradoviç için BaşkanAziz Yıldırım'ın "Keşke futbolun başına da onun gibi birisini getirebilsek" dediği öğrenildi.

Sarı-lacivertli takımın lbaşında 200 maçtan fazla görev yapan Sırp coach kişisel kariyerinde 15. kez Final Four oynayacak.

A Spor
UYGULAMALARIMIZI İNDİRİN!