Ersun Yanal revizyona gidiyor
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, milli oyuncuların da takıma katılmasıyla, planladığı revizyonu hayata geçirmeye başlıyor. Yanal'ın Akhisar Belediyespor maçında sahaya farklı bir 11'i sürmesi bekleniyor.
Süper Lig'de son olarak Karabükspor'a 4-0 gibi farklı bir skorla yenilen Trabzonspor'da, teknik direktör Ersun Yanal'ın ligin ilk haftasındaki kadroya dönüş yapabileceği belirtildi.
Sakatlıkları geçen Güray ve Uğur Demirok ile yabancı oyuncular Castillo ve Onazi'ye de yeniden forma verebileceği kaydedildi. 6 haftada oynanan maçların kasetlerini izleyen teknik ekibin, isteksiz görüntü çizen oyuncuları yedek kulübesine çekmeye hazırlandığı öğrenilirken, Yanal'ın milli takımlardan dönen oyuncuların da takıma katılmasıyla, planladığı revizyonu hayata geçirmesi bekleniyor.