CANLI
SKOR

Galatasaray'a 'Orhan Baba' da çare olamadı

Galatasaray'da bazı futbolcuların "Orhan Baba" dediği Orhan Atik'le çıktığı ikinci maçta da galip gelemedi. Başakşehir karşısında 2-0 geriye düşen G.Saray 3-3'lük beraberliği zor kurtardı

Galatasaray'a 'Orhan Baba' da çare olamadı

Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etmek için çekişen G.Saray ile M. Başakşehir'in gol düellosunda kazanan çıkmadı. Mustafa Denizli'nin yerine gelen Orhan Atik'le kupada Akhisar ile 1-1 berabere kalan Cimbom dün ligde M. Başakşehir'i konuk etti.

Başakşehir 5'te Vişça ile öne geçti. 43'te Mehmet Batdal farkı 2'ye çıkardı. 54 ve 71'de Yasin Öztekin'in golleriyle durum 2-2 oldu. 82'de Vişça tekrar sahneye çıktı: 3-2. 88'de Umut Bulut yerde kaldı, hakem Özgür Yankaya yoğun itirazlar arasında penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Selçuk skoru 3-3 olarak ilan etti.

FOTOMAÇ

A Spor
UYGULAMALARIMIZI İNDİRİN!