CANLI
SKOR

Aysal ve Yarsuvat A Spor’a konuştu

Beyoğlu'ndaki GS Store'un açılışında Galatasaray’ın eski başkanlarından Ünal Aysal ve Duygun Yarsuvat A Spor'a özel açıklamalar yaptı. Aysal, kendi döneminde borcun artmadığını söyledi. Derbiye yönelik konuşan Duygun Yarsuvat ise karşılaşmayı Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda izleyeceğini ifade etti.

Aysal ve Yarsuvat A Spor’a konuştu

Aysal ve Yarsuvat A Spor’a konuştu - 1

ÜNAL AYSAL: BENİM DÖNEMİMDE BORÇ ARTMADI

Ben ne kadar borç aldıysam o kadar borç bıraktım. Ben geldiğimde başarı sözü verdim, başka söz vermedim. Başarıyı da getirdiğimi tahmin ediyorum. Ama şimdiki başkanımız 'Ben devraldığım borcu azaltacağım' dedi. Onun sözü başka. Hepimizin projelerimiz, sloganımız farklı. İnşallah başarılı olacak başkanda. Benim zamanımda borç katiyetle artmadı. Bakın rakamlara, ne borç aldıysam onu devrettim, üstelikte 81 milyon dolarlık faiz ödedim, benden önceki başkanların borçlarının faizlerini ödedim.

Aysal ve Yarsuvat A Spor’a konuştu - 2

BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN MAYIS'LARDIR

Netice ne olursa olsun, güzel bir maç olsun. Ama her halükarda benim için önemli olan Mayıslardır, Ekim Kasım değil.

Aysal ve Yarsuvat A Spor’a konuştu - 3

DUYGUN YARSUVAT: HER YIL KADIKÖY'E GİTMEK İSTERİM

Derbi var, Galatasaray iyi durumda, Fenerbahçe'de iyi durumda.Ülker Arena'da karşılaşacağız. Bakalım ne olacak göreceğiz. Ben yine gidiyorum, sadece geçen sene değil, her sene gitmek isterim, davet gelirse gidiyorum.

Aysal ve Yarsuvat A Spor’a konuştu - 4

HAMZA HAMZAOĞLU SON DERECE BAŞARILIDIR

Hamza Hamzaoğlu'nu kimler eleştirdi bir ona bakın. Ben söylemiyim siz bakın. Hamza Hamzaoğlu'nu Galatasaray'ı sevmeyenler eleştirdi.
Eleştirilecek bir yanı da yoktu. Haksız eleştiriler vardı, Galatasaray'ın başarılı olmasını istemeyenler tarafından yapılan eleştirilerdi. Bunlar yanlış şeyler, kara propaganda şeklinde söylentiler. Hamza Hamzaoğlu son derece başarılı bir teknik direktördür ve başarılarına da devam edecektir.

A Spor
UYGULAMALARIMIZI İNDİRİN!