CANLI
SKOR

Podolski ipten aldı

Süper Lg’in son şampiyonu Galatasaray, yeni sezona 2-2’lik beraberlikle başladı. Sivasspor deplasmanına konuk olan sarı kırmızılılar, Aatif Chahechouhe’nun gollerine Burak ve Podolski ile yanıt verdi. G.Saray’daki ilk lig maçında ağları sarsan Alman yıldız, Cimbom’a 1 puanı getiren isim oldu

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray 2015-2016 sezonu Medicana Sivasspor deplasmanında açtı. Sarı kırmızılılar, yeni sezondaki ilk maçında Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı.

Galatasaray, Yiğido karşısında 10. ve 55. dakikalarda Aatif Chahechouhe'nun golleriyle 2-0 geriye düştü. 60. dakikada Burak Yılmaz'la farkı 1'e indiren Cimbom'da, 81. dakikada sahneye çıkan yeni transfer Lukas Podolski takımı adına beraberliği sağladı. Sarı kırmızılı forma altındaki ilk lig maçında golle tanışan Alman yıldız, takımına 1 puanı getiren isim oldu.

Geçen sezonu şampiyon bitirerek 4. yıldıza ulaşan ve 3 kupayı birden müzesine götüren Aslan, Sivas önünde aldığı bu beraberlik yeni sezona 1 puanla başlangıç yapmış oldu.

BURAK YEDEK BAŞLADI
Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Sivasspor karşısında Burak Yılmaz'ı yedek kulübesine çekerek, Olcan Adın'a şans verdi. Galatasaray'ın yeni transferlerinden Podolski ile Bilal Kısa, ligde ilk kez sarı kırmızılı formayı giydi. Yeni transferlerden Lionel Carole ve Jose Rodriguez yedek soyundu, Jem Paul Karacan ise 18 kişilik kadroda yer almadı.

MUSLERA BU KEZ YAKTI

Sivas 4 Eylül'de ilk gol 10. dakikada geldi. Aatif Chahechouhe, ceza sahası dışında sol çaprazdan kaleye şutunu gönderdi. Geçen sezon yaptığı kritik kurtarışlarla şampiyonlukta büyük bir pay sahibi olan Muslera, bu pozisyonda üzerine gelen topu elinden kaçırdı meşin yuvarlak ağlarla gitti. Bu gol ilk yarının da skoru oldu: 1-0.

AATİF'IN 2. GOLÜ PENALTIDAN
Sivas'taki mücadelenin 55. dakikasında ev sahibi bir kez daha ağları sarsan taraf oldu. Aatif Chahechouhe, Selçuk'un müdahalesi ile yerde kalınca hakem Barış Şimşek beyaz noktayı gösterdi. Penaltıda topu ağlara gönderen Aatif, kendisinin ve takımının 2. golüne imza attı: 2-0.

BURAK GİRDİ GOLÜNÜ ATTI
Galatasaray'ın golü geldiğinde ise dakikalar 60'ı gösteriyordu. Sarı kırmızılılarda Selçuk, sol kanattan kullandığı serbest vuruşta topu ön direğe ortaladı. Oyuna ikinci yarıda dahil olan Burak, tek dokunuşla golü yaptı ve farkı 1'e indirdi.

1 PUANI PODOLSKI KURTARDI
Cimbom, beraberlik için bastırırken aradığı golü 81. dakikada buldu. Aslan'ın yeni transferlerinden Podolski, Telles'in soldan ortasına iyi yükseldi ve güzel bir kafa vuruşuyla kaleci Setkus'u avladı. Alman yıldızın bu skoru aynı zamanda maçın skorunu belirledi: 2-2.

A Spor
UYGULAMALARIMIZI İNDİRİN!