CANLI
SKOR

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan: Kura’dan önce Galatasaray’ı istedim

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, A Spor’a özel açıklamalarda bulundu, yakaladıkları başarıyı daha önceden hayal ettiklerini söyledi. Başarılı Teknik Adam Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile eşleşmekten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan: Kura’dan önce Galatasaray’ı istedim

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan: Kura’dan önce Galatasaray’ı istedim - 1

BU DURUMU HAYAL EDİYORDUK

Hayal ediyorduk, çünkü hayal etmek güzel bir şey ama gerçekleştirmek çok zor. Bu bir ufuk mücadelesi ama Süper Lig'de gerçekleştirmek çok zor. Zaten son beş senedir bu puanı yakalayan Anadolu takımı hiç olmamış, bu da bize gurur veriyor.

LİDER BİTİRMEMİZ ZOR BİR OLASILIK

Biz haddimizi bilmek zorundayız bu kadar büyük takımlar varken biz lider, keşke olsak ama çok zor bir olasılık.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan: Kura’dan önce Galatasaray’ı istedim - 2

KURA'DAN ÖNCE GALATASARAY'I İSTEDİM

Ben son kurada Galatasaray istedim özellikle. Hatta futbolculara dedim ki hayırlı olsun daha kura çekilmeden Galatasaray çıkar gibi gelmişti içimden. Orada da biz doğru futbol oynamaya çalışacağız, kazanmaya çalışacağız, rakibimizin gücüne saygı duyarak tabi ki. Rakibimizin çok güçlü olduğunu da biliyoruz, çok önemli bir teknik direktörü var büyük bir camia. Ama bizim de peşin peşin pes etmek gibi bir niyetimiz yok.

A Spor
UYGULAMALARIMIZI İNDİRİN!