Fenerbahçe'nin hedefinde Sofiane Feghouli var!
Ocak ayında bir forvet, bir de orta saha transferi yapmak isteyen Sarı-Lacivertli ekibin, Valencia'nın Cezayirli yıldızına 3.5 milyon Euro teklif ettiği öne sürüldü.
Ara transfer döneminde orta saha ve forvete takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe yönetiminin hedefindeki ilk ismin Sofiane Feghouli olduğu iddia edildi. Diego'nun sakatlanmasıyla Feghouli transferi için yönetim harekete geçti.
İlk yarıyı Beşiktaş'ın 1 puan gerisinde ikinci sırada tamamlayan Sarı-Lacivertli ekibin Medicana Sivasspor maçında Diego'nun sakatlanması üzerine orta sahada yaşadığı sıkıntılar, bu bölgeye bir takviyeyi zorunlu kıldı.
İkinci yarıda aynı problemleri yaşamak istemeyen Fenerbahçe, önceliği orta saha transferine verdi.
Bu doğrultuda harekete geçen Sarı-Lacivertli yönetim, hem kanatlarda hem de orta sahada görev alabilmesi nedeniyle ilk sıraya Valencia forması giyen Sofiane Feghouli'yi aldı. Cezayirli oyuncu için gelecek hafta İspanya'ya gideceği iddia edilen Sarı-Lacivertliler'in, Valencia ile sıkı pazarlık yapacağı belirtildi.
Galatasaray'ın eski çalıştırıcısı Roberto Mancini'nin başında bulunduğu Inter'in de transfer listesinde yer alan Feghouli'ye en iyi teklifi Fenerbahçe'nin verdiği öğrenildi. Feghouli'ye yıllık 3.5 milyon Euro öneren Kanarya, Cezayirli yıldızı cezbetmiş durumda. Valencia'da yıllık 2 milyon Euro'ya oynayan Feghouli'nin, Fenerbahçe'ye gelmek istediği de iddialar arasında.
FORVETE İLK ADAY FALCAO!
Fenerbahçe, Feghouli transferinin ardından ağırlığı forvet transferine verecek. Sarı-Lacivertlilerin listesindeki ilk isim ise Chelsea'nin süper yıldızı Radamel Falcao.
Radomel Falcao'nun geçtiğimiz günlerde Fenerbahçeli futbolcuları sosyal paylaşım uygulaması instagram'da takip etmesi transferin gerçekleşeceğine dair ilk mesaj olarak yorumlanmıştı. Chelsea'de kiralık oynayan yıldız futbolcunun, Maviler'in yeni hocası Guus Hiddink ile görüştükten sonra geleceği hakkında karar vereceği belirtildi.