Lucescu'dan Fenerbahçe itirafı
Shakthar Donetsk teknik direktörü Mircea Lucescu, yarın oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi basın toplantısı düzenledi
Lucescu, Fenerbahçe'nin kurada istemediği bir takım olduğunu söylerken, "Bu seviyede çok iyi takımlar var, Fenerbahçe de bu takımlardan biri. Sahaya çıktığımızda mutlaka ilginç şeyler olacaktır. Türkiye'den ayrılırken diğer takımlarla da iyi ilişkiler içindeydim. "Sahaya çıktığımızda mutlaka ilginç şeyler olacaktır. Türkiye'den ayrılırken diğer takımlarla da iyi ilişkiler içindeydim. İlk maçımızın Fenerbahçe ile olmasını istemezdim" ifadelerini kullandı.
FENERBAHÇE'NİN TRANSFERLERİ...
Fenerbahçe'nin transferlerini değerlendiren Romen hoca, "Kabul ediyorum birçok isim transfer edildi Fenerbahçe'ye. Sonuç olarak iki farklı potansiyele sahip olan takımlar karşılaşacak. Her takımın kendisine göre tecrübesi var" şeklinde yorum yaptı.
PEREİRA YORUMU
Pereira'nın kariyeri için konuşan Luce, "Fenerbahçe'nin nasıl oynadığını, onlar da bizim nasıl oynadığımızı görme şansına sahip oldular. Antrenmanların başında aslında çok tecrübeli bir teknik adam var. Aslında kimsenin dikkat etmediği bir şey var; Pereira Yunanistan'da kariyerini bitirmişti. Xanthi de benim oğlum da oynuyor. Sanırım tekrar tarihe ismini yazdıracak. Ünlü bir kulüp ama tabi bizim takımımızda organize ve tecrübeye sahip bir takım." dedi.