"Konya maçı dönüm noktasıydı"
Alper, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada ağır idmanlar yaptıklarını söyledi, "Konya maçında 10 kişi kalınca takım nasıl olur gösterdik" dedi
F.Bahçe'nin genç yıldızı Alper Potuk, milli maç için lige verilen arada yoğun şekilde çalıştıklarını söyledi. G.Saray maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ve kazanacaklarını da iddia eden Alper, "Çalışmalarımızın karşılığını maçlarda alıyoruz" ifadesini kullandı. Arena'da zor bir maça çıkacaklarını da ekleyen Alper, "Zor maç olacak. Biz zorları severiz. Hocamızın direktifleriyle 3 puanı alıp döneceğiz" diye konuştu.
ÖZ GÜVENİMİZ PEKİŞTİ
FB TV'ye konuşan Alper Potuk, 10 kişi kalmalarına rağmen kazandıkları Torku Konyaspor maçında "Takım nasıl olunur" un dersini verdiklerini de belirtti. Alper şunları söyledi: Konya maçında sadece 3 puan almadık. 10 kişi kaldıktan sonra sahadaki her oyuncu savaştı. Bu anlamda iyi maç oldu. Hem öz güven hem takımdaki arkadaşlık pekişti.