Vodafone Arena'da talihsiz kaza
Vodafone Arena inşaatında çatı iskelesi çöktü, 2 işçi yaralandı.
Beşiktaş'ın yapımı süren yeni stadında saat 20:15 sularında kaza meydana geldi. Çatının kaldırılma işlemi sırasında çatı iskeletinin çökmesi sonucu 2 kişi yaralandı.Olayın ardından kaza yerine gelen 2 ambulans ile yaralılar hastaneye kaldırıldı.
YARALILARDAN SEVİNDİRİCİ HABER
Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada yaralanan işçilerin hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı. Siyah-beyazlılar, "Görevli işçilerimizden İsmail Kaya ve İbrahim Soner Dündar, hafif şekilde yaralanmıştır.Yaralanan işçilerimizin hayati tehlikesi yoktur. Birinin kolunda, diğerinin ise kalçasında kırık olduğu belirlenmiştir" açıklamasını yaptı.
FİKRET ORMAN UYARMIŞTI!
Yaşanan bu talihsiz kaza sonrası Vodafone Arena inşaatinin tamamlanmasının bir hayli gecikebilir. Fikret Orman çatı inşaatinin start verildiği sırada yaptığı açıklamada, ""Bu aralar çatıyı kaldırmamız lazımdı. Gerdirmede bir taraf çökerse, çatı 1 sene sarkar. Bu yüzden çok baskı yapmıyorum." demişti.