Vurucu tim hazır
BtcTurk Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, çift kalede Gökhan Töre, Guilherme ve Bifouma’yı as takımda oynatarak Fenerbahçe maçına hazır olmaları mesajını verdi.
- Yeni Malatyaspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.11.2019 - 07:40
Y. Malatyaspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını yaptığı taktik çalışmayla sürdürdü. Teknik Direktör Sergen Yalçın, çift kale maçta Gökhan Töre, Guilherme ve Bifouma'yı as takımda oynatarak bu üçlüye F.Bahçe maçı için hazır olmaları mesajını verdi. Başarılı çalıştırıcı, maçı sık sık keserek yapılan yanlışları anlatıp, daha dikkatli olunması uyarıda bulundu. Sakatlıkları nedeniyle Göztepe maçında oynamayan Bifouma, Chaaleli ve Fofana da takımla çalışırken, Rahman Buğra ise düz koşu yaptı.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika spor haberi: Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da geçen sezon forma şansı bulan Jody Lukoki hayatını kaybetti. Oyuncunun ölüm nedeni ise henüz açıklanmadı. -
Kayserispor ve Malatyaspor Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında karşı karşıya geldi. Mücadelede kazanan taraf 3-0'lık skorla ev sahibi ekip oldu. Kayserispor'a galibiyeti getiren golleri, Gökhan Sazdağı (2) ve Hayrullah Erkip kaydetti. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri -
2021-2022 Süper Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu, 38. hafta son maçında Yeni Malatyaspor, evinde Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor. Süper Lig'e veda eden Malatya, sezonu galibiyetle bitirmenin peşinde. Fenerbahçe ise ikinciliği garantilemek istiyor. -
2021-2022 sezonu kabus gibi geçen Yeni Malatya'nın mali genel kurul toplantısı duyuruldu. Sarı-siyahlı kulüp genel mali kurul toplantısının 31 Mayıs'ta yapılacağını duyurdu.