Maç Sonuçları

Galatasaray - Akhisarspor maçı ne zaman? Galatasaray - Akhisarspor maçı saat kaçta? Galatasaray - Akhisarspor maçı hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Akhisarspor 5 Ağustos'ta oynanacak TFF Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Peki Galatasaray - Akhisarspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Mücadele ile ilgili tüm ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz.

Giriş: 31 Temmuz 2018, Salı 00:00 Güncelleme: 01 Ağustos 2018, Çarşamba 14:21

Spor Toto Süper Lig 2017-2018 sezonu şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi Akhisarspor kupa finalinde karşı karşıya gelecek.

Galatasaray - Akhisarspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray ile Akhisarspor arasında Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak TFF Süper Kupa maçı 5 Ağustos Pazar günü saat 20.45'te başlayacak ve ATV ekranlarından naklen yayınlanacak.

Galatasaray ile Akhisarspor arasında oynanacak TFF Süper Kupa finalinde Cüneyt Çakır düdük çalacak. Çakır'ın yardımcılıklarını, Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ümit Öztürk olacak.

Galatasaray'ın hazırlık maçı performansı

Wil 1900 0-1 Galatasaray

Galatasaray 1-3 PSV Eindhoven

Galatasaray 1-2 Valencia

Sakaryaspor 0-3 Galatasaray

Club Africain 0-1 Galatasaray

AEK 3-2 Galatasaray

Galatasaray'ın transfer borsası

Galatasaray'da gelenler...

Muğdat Akhisar - Bedelsiz

Nagatomo Inter 2.5 milyon Euro

Onyekuru* Everton 800 bin Euro

Galatasaray'da gidenler...

Cavanda S.Liege 2.4 milyon Euro

Denayer M.City

Yasin Göztepe

Latovlevici

Hakan

Koray

Carrasso

Eray

Gündemdeki isimler...

Silva (Milan), Höwedes (Schalke), Gervinho (H.Fortune), Ramires (Jiangsu), Ndiaye (Stoke), Trezeguet (Kasımpaşa), Emre Akbaba (Alanya), Denayer (M.City), Ahmed Musa (Leicester), Niasse (Everton), Deniz (Kayseri), Gökhan (Rize), Aziz Behich (Bursa)