Onazi takım arkadaşlarıyla hasret giderdi
Süper Lig'in ilk yarısında Çaykur Rizespor ile oynanan maçta aşil tendonu kopan ve sezonu kapatan Ogenyi Onazi, Trabzon'a döndü. Nijeryalı oyuncu, Teknik Direktör Ünal Karaman ve takım arkadaşlarıyla hasret giderdi.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.04.2019 01:16
Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Çaykur Rizespor'u sahasında 4-1 mağlup eden Trabzonspor'da karşılaşmanın 32. dakikasında Ogenyi Onazi'nin girdiği ikili mücadele sonrası aşil tendonu kopmuştu. Yaşadığı sakatlık sonrası İstanbul'da ameliyat olan ve rehabilitasyon süreci geçiren Onazi, Trabzon'a döndü. Teknik Direktör Ünal Karaman ve takım arkadaşlarıyla hasret gideren Nijeryalı oyuncuya uygulanacak tedavi süreci Trabzon'da bir dizi kontrolden geçtikten sonra belirlenecek. Kısa zamanda sahalara dönmesi hedeflenen başarılı futbolcu da çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyor.
DİĞER HABERLER
-
Devre arasında orta sahaya bir takviye yapmayı hedefleyen Trabzonspor, sezon başında da gündeme gelen Eddy Doue'yi takibini sürdürüyor. Portekiz basını bordo-mavili ekibin teklfini duyurdu. İşte detaylar... -
Trabzonspor’da son 10 sezonda kanat oyuncuları arasında en fazla skor katkısını 51 gol, 43 asistle Anthony Nwakaeme sağladı. Bordo-mavili takımın bu sezon kadrosuna kattığı Muhammed Salah ise 8 resmi maçta 7 gol, 2 asistlik performansıyla dikkat çekti. | Son dakika Trabzonspor haberleri -
Trabzonspor, daha önce transferi için girişimde bulunduğu Artem Bondarenko'yu yeniden gündemine aldı. Bordo-mavililerin scout ekibinin Al Ahli'de kiralık oynayan 26 yaşındaki futbolcuyu Suudi Arabistan'da takip edeceği ve teknik direktör Thomas Reis'in oyuncu hakkında rapor istediği belirtildi. -
Trabzonspor, orta saha transferi için Philip Billing'i gündemine aldı. Bordo-mavililer, fizik gücü ve çok yönlülüğüyle öne çıkan Danimarkalı oyuncuyu kadrosuna katmak için şartları araştırıyor.