Ersun Yanal: Son haftalar kayıplarla geçti
Spor Toto Süper Lig'de, deplasmanda Adanaspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.05.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 13.05.2017 23:04
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise temposuz maç oynandığını belirterek, şunları söyledi:
"Son haftalar kayıplarla geçti. Tempomuz biraz düştü. İkinci yarının başından itibaren kazanan bir takım olmaktan biraz uzaklaştık. Bunun alternatiflerini yaratmak ve bu tempoyu yeniden yaratmak için 3 tane önümüzde güzel maç var. Adanaspor'a bundan sonraki liginde başarılar diliyorum. Küme düşmeleri kesinleşti. Biz de bir an önce toparlanıp oynayacağımız 3 tane çok önemli maçın sonucunu alarak ligi kapatmak istiyoruz."
Avrupa kupalarına katılma iddiasından henüz kopmadıklarını aktaran Yanal, Trabzonspor'un gelecek sezon için çok iyi bir takım kurmayı ve yarışacağı her organizasyonu zirvede tamamlamayı hedeflediğini aktardı.
ADANASPOR CEPHESİ
Spor Toto Süper Lig'de, sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan ve bir alt lige düşmesi kesinleşen Adanaspor'un teknik sorumlusu Eyüp Arın, "Önemli olan bu yaşanmışlıklardan ders almak. Eski başarıyı yakalamak istiyoruz." dedi.
Arın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, küme düştükleri için üzgün olduğunu söyledi.
Bazı taraftarların maç öncesinde takım otobüsüne yabancı maddeler atarak saldırıda bulunduğunu ifade eden Arın, şöyle konuştu:
"Biz bu küme düşme olayını daha önce de yaşadık. Takım düşerken, oyuncuları tribüne çağırıp destek veren taraftarımız vardı. Başarısızlıklar bir kişiye mal edilmemeli. Başkanımızın 11-12 senelik emeği var. O da insan, hata yapmıştır. Sadece o hata yapmamıştır, o hatanın içerisinde ben de varım, oyuncularım da var. Önemli olan bu yaşanmışlıklardan ders almak. Eski başarıyı yakalamak istiyoruz. Bir takımı bir senede heba etmemek lazım. Küme düşmek var ama düşerken de ayakta kalmak var."
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor, milli arada kardeş kulübü Drogheda United ile oynadığı dostluk maçında 1-0 mağlup oldu. 13 yıl sonra yeniden karşılaşan iki ekibin mücadelesinde konuk takımın galibiyet golünü 86. dakikada Edwin Agbaje kaydetti. -
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bahis oynadığı gerekçesiyle PFDK’ye sevk edilmesinin ardından A Spor canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Doğan, herhangi bir kasıt olmadığını belirtirken, savunma vereceklerini söyledi. -
Trabzonspor’un yeni transferleri ligin geride kalan ilk 6 haftasında fırtına gibi esti. Bordo-mavililerin yeni yıldızı skora yaptıkları katkılarla fark yarattı. İşte detaylar... (TS spor haberi) -
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan döneminde kulübün ekonomik yapısında önemli değişimler yaşandı. Sponsorluk anlaşmaları, Bankalar Birliği'nden çıkış, gayrimenkul projeleri ve oyuncu satışlarıyla yeni gelir kaynakları oluşturulurken, bordo-mavililerde sürdürülebilir ve borçsuz bir yapı hedefleniyor.