Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'den ligler için açıklama
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Kahramanmaraş'ta yaşanan 2 büyük deprem hakkında konuştu. Büyükekşi yaptığı açıklamada, "Depremden etkilenen bölgede bulunan kulüplerimizle ve bölge müdürlüklerimizle de sürekli iletişim içerisindeyiz. Türk Futbol ailesini, spor camiamızı ve tüm vatandaşlarımızı birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde yaralarımızı sarmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.02.2023 - 18:36
- Güncelleme Tarihi: 06.02.2023 - 20:11
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Kahramanmaraş'ta yaşanan 2 büyük deprem hakkında konuştu.
İŞTE MEHMET BÜYÜKEKŞİ'NİN SÖZLERİ:
Öncelikle ülkemizin büyük bir bölümünü etkileyen depremlerde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerimize sabırlar ve milletimize başsağlığı dileyerek sözlerime başlamak istiyorum.
Yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Enkaz altında yaşam mücadelesi veren vatandaşlarımıza dayanma gücü diliyorum. Devletimize, arama kurtarma ekiplerine, sağlık personeline, insani yardım çalışanlarına güç kuvvet diliyorum.
Türkiye Futbol Federasyonu olarak devletimizle sürekli iletişim halindeyiz. Bu kapsamda Gençlik ve Spor Bakanımızın da açıklamasında olduğu gibi spor müsabakaları ertelendi. Biz de futbol liglerimizde oynanacak maçlarımızı erteledik.
Depremden etkilenen bölgede bulunan kulüplerimizle ve bölge müdürlüklerimizle de sürekli iletişim içerisindeyiz.
Türk Futbol ailesini, spor camiamızı ve tüm vatandaşlarımızı birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde yaralarımızı sarmaya davet ediyorum.
Biliyorsunuz ben de Gaziantepliyim. Bölgeyi de iyi biliyorum. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olarak devletimizin ve milletimizin yanındayız. Gün her zamankinden daha fazla birlik beraberlik içinde hareket etme günü. Gün hep birlikte yaralarımızı sarma günü.
LİGLER İÇİN KARAR SALI GÜNÜ
Yayıncı kuruluşa konuşan Mehmet Büyükekşi, liglerle ilgili alınacak kararla alakalı olarak "Türk Futbol ailesini, spor camiamızı ve tüm vatandaşlarımızı birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde yaralarımızı sarmaya davet ediyorum. Türkiye Futbol Federasyonu olarak devletimizle sürekli iletişim halindeyiz. Bu kapsamda Gençlik ve Spor Bakanımızın da açıklamasında olduğu gibi spor müsabakaları ertelendi. Biz de futbol liglerimizde oynanacak maçlarımızı erteledik. Salı günü tüm ligler için kararımızı paylaşacağız" açıklamasını yaptı.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu, kış transfer dönemi için Trendyol Süper Lig harcama limitlerini açıkladı. İşte o limitler... -
TFF, 2026 yılında FIFA kokartı takacak hakemleri açıkladı. -
Trendyol Süper Lig'in ilk yarısında en fazla penaltıyı 5'er kez ile Fenerbahçe, Trabzonspor ve Gaziantep FK kazandı. Bordo-mavililer, 5 penaltıyı da gole çevirerek bu alanda zirvede yer aldı. -
Trendyol Süper Lig'de 17. hafta, Gençlerbirliği-Trabzonspor maçı ile sona erdi. Bordo-mavililerin Eryaman Stadyumu'nda 4-3 mağlup olduğu maçın ardından gözler puan durumuna çevrildi. İşte Trendyol Süper Lig'de güncel puan durumu...