Aykut Kocaman'dan Volkan Demirel kararı
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Aytemiz Alanyaspor maçının ardından Beşiktaş derbisinde de kaleyi Kameni'ye teslim etti.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.09.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 24.09.2017 13:57
VOLKAN DEMİREL DEVRİ SONA MI ERİYOR?
Spor Toto Süper Lig'in ilk 4 haftasında kaleyi koruyan ve kaleye gelen 2 şuttan 1'ni yiyen Volkan Demirel, Beşiktaş maçında da sahada olamayacak. Aykut Kocaman'ın Medipol Başakşehir maçından sonra yaptığı "Kalemize gelen 16 şuttan 8'i gol oldu" açıklamasının ardından formayı kaybeden Volkan Demirel'in tecrübesinden dolayı derbide sahada olacağı ediliyordu. Bu yönde beklentilerin aksine, tecrübeli teknik adam en kritik maçta Fenerbahçe formasını 40 yaşına kadar Fenerbahçe forması giymek istediğini her fırsatta dile getiren Volkan'ı yedek soyundurdu.
BU TERCİHE VOLKAN'IN NE YAPACAĞI MERAK KONUSU
Aykut Kocaman'ın bu tercihe nasıl tepki vereceği ise merak konusu. Tecrübeli kaleci, Aytemiz Alanyaspor maçına yedek kulübesinde başladığı için takımla birlikte ısınmaya çıkmamış ve tepki göstermişti.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Kasımpaşa, sahasında Samsunspor'u 4-1'lik skorla mağlup etti. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasındaki dev derbide Trabzonspor, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ederek kritik bir galibiyete imza attı. Karşılaşmanın ardından Fotomaç gazetesinin usta yazarları, mücadeleyi çarpıcı ifadelerle değerlendirdi. İşte derbinin ardından kaleme alınan o yazılar... -
Trabzonspor'un Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettiği derbinin ardından usta yorumcu Ömer Üründül, mücadeleyi değerlendirdi. Üründül, karşılaşmaya ilişkin dikkat çeken tespitlerde bulundu. İşte deneyimli yazarın derbi yazısı... -
Trendyol Süper Lig'in 8. hafta kapanış maçında Trabzonspor, Beşiktaş'ı Akyazı'da 2-0 yenerek galibiyete uzandı. Maçın ardından Sabah gazetesi yazarı Ahmet Çakar, Trabzonspor'un galibiyetini ve hakem Cihan Aydın'ın performansını yorumladı.