Bruma, herkesi kızdırdı
Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ın 24 Erzincanspor'u mağlup ettiği maçta Bruma krizi yaşandı. Portekizli futbolcu oyundan alındıktan sonra tepki göstererek soyunma odasına gitti.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.01.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 25.01.2017 09:59
G.Saray'ın kontrat uzatmak için uğraştığı Armindo Bruma futboluyla takım arkadaşlarının tepkisini çekti. Portekizli yıldız, müsait pozisyonlarda pas yerine hep kaleye vurdu. Oyundan alınınca direkt soyunma odasına gitmek istedi, Riekerink izin vermedi.
Galatasaray kupada 6-2'lik galibiyetin keyfini yaşarken, Bruma'nın etkisiz performansı ve kaçırdığı net goller hayal kırıklığı yarattı.
65. dakikada yerini Yasin Öztekin'e bırakan Portekizli oyuncu direkt olarak soyunma odasına gitmek isteyince, teknik direktör Riekerink engeline takıldı. Daha önce G.Saray'ın Alanyaspor'u 5-1 yendiği maçta Yasin Öztekin'le tartışan Bruma, yerini Yasin'e bırakırken moralsizdi.
Başını yerden kaldırmayan Bruma'yı soyunma odası tüneli girişinde kolundan tutan Riekerink, oyuncusunu yedek kulübesine dönmesi konusunda uyardı.
Daha önce takım için otorite kuramadığı yönünde eleştirilen Jan Olde Riekerink bu hareketiyle eksik görülen yönünü geliştirdiğini gözler önüne serdi ve beğeni topladı.
DİĞER HABERLER
-
A Milli Futbol Takımımızın yıldız futbolcusu Can Uzun hakkında önemli bir transfer gelişmesi yaşandı. Süper Lig devinin talip olduğu 20 yaşındaki oyuncunun, çocukluk aşkına gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. İşte o takım ve transferin detayları... | Son dakika spor haberleri -
Yeni sezon öncesi forvet hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray ve Trabzonspor, rotasını Ukrayna'ya çevirdi. TFF'nin 10+4 yabancı kuralına uygun profiliyle öne çıkan 2006 doğumlu Matviy Ponomarenko, kısa sürede katlanan piyasa değeri ve yüksek potansiyeliyle iki kulübün transfer radarına girdi. İşte detaylar... -
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Olağan Mali Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulundu. -
ARCA Çorum FK sahibi Savaş Balçık, Play-Off finali öncesinde Konya’da takımın konakladığı otelde futbolcularla bir araya geldi.