Galatasaray, Niasse ve Eduardo Vargas'ı alıyor
Kolbein Sigthorsson’un sözleşmesini fesheden Podolksi'yi ise Çin’e satmayı planlayan Galatasaray’ın yeni golcü adayları; Oumar Niasse ve Edu Vargas oldu.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.12.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 30.12.2016 09:39
Sezonun ilk yarısını kupa şoku ile bitiren Cimbom'da gözler transfere çevrildi. Yeni futbolcu alabilmesi için önce oyuncu göndermesi gereken yönetim, Lukas Podolski için Çin'in Beijing Gouan takımından gelen teklife kilitlendi. 3 yılda 27 milyon euro kazanma fırsatı yakalayan Alman yıldızın, Çin'de kendi markalı ürünlerini de satmayı planladığı ve gitmeye sıcak baktığı belirtiliyor. Lukas'tan 7 milyon euro bonservis bedeli bekleyen yönetim, Kolbeinn Sigthorsson'un sözleşmesini ise dün akşam resmen feshetti.
SÜRPRİZ İSİMLER DE VAR
Kolbeinn'i gönderen, Podolski'yi de değerini bulması halinde satacak olan Galatasaray yönetimi, forvette açılacak 2 kişilik kontenjanı en az bir kaliteli golcü ile takviye etmeyi planlıyor. Bir süredir görüşülen Everton'ın 26 yaşındaki forveti Oumar Niasse ve Hoffenheim'ın 27 yaşındaki golcüsü Edu Vargas için pazarlıklarda önemli mesafe alındığı dile getirildi. Yönetimin sürpriz isimlerle de temasta olduğu ifade ediliyor.
Fotomaç
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu, 6,7 ve 8 Ekim tarihlerinde oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçlarının hakem atamalarını kimlerin yapacağını duyurdu. İşte detaylar... -
MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu, görevinden istifa etti. -
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan hakem soruşturması ile ilgili bir açıklama geldi. Hacıosmanoğlu, "Sürecin sağlıklı yürütülmesi için devletimizle iş birliği içinde olacağız." dedi. -
Süper Lig hakemi Yasin Kol, emniyet ve savcılık ifadelerinin ardından tutuklama talebi ile nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri