Emre Çolak değerlendi, Ahmet Bulut'a yasak geldi
Sezon başında Galatasaray'dan bonservissiz olarak Deportivo'ya transfer olan Emre Çolak, gösterdiği performansla değerine değer katarken, sarı kırmızılılar bu futbolcunun menajerinin Florya'ya girmesini yasakladı.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.12.2016 - 09:27
Sarı-kırmızılı ekipten bedelsiz ayrılan tecrübeli oyuncunun, bonservisi 4 milyon euro'ya fırladı.Real Sociedad'ı 5-1 ile geçen Deportivo'da Emre Çolak ayakta alkışlanan isimdi. Bedelsiz Deportivo'nun yolunu tutan oyuncu, kendini kısa sürede La Liga'da kabul ettirirken piyasa değerini kısa sürede 4 milyon euro'ya çıkardı. 5-1 sona eren maçta 2 gol atan Florin Andone de Galatasaray'ı üzen isimler arasındaki yerini aldı. Rumen futbolcu, yaz döneminde uzun süre Galatasaray ile anılmış ancak Cimbom, Sigthorsson'u kiralamayı tercih etmişti.
AHMET BULUT'A KAPILAR KAPANDI
G.Saray yönetimi, Emre'nin İspanya'ya gitmesinin baş sorumlusu olarak menajer Ahmet Bulut'u görüyor. O günden bu yana Bulut ile çalışmayan sarıkırmızılıların, ara transfer döneminde de ünlü menajerle iş yapmama kararı aldıkları ifade edildi.
Fotomaç
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasının kapanış maçında İkas Eyüpspor konuk ettiği Kasımpaşa'yı mağlup etti. -
Eyüpspor Teknik Direktörü Orhan Ak, Kasımpaşa karşısında kazanılması gereken bir maçı kazandıklarını söyledi. -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında dört büyüklerin maçlarının tamamlanması ile birlikte şampiyonluk oranları güncellendi. İşte rakamlarda yaşanan o dikkat çeken değişimler... | Son dakika spor haberleri -
Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Eyüpspor karşısında alınan 2-0’lık mağlubiyeti hak ettiklerini söyledi.