Zecorner Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe: Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz!
Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Samsunspor'a 2-1 yenilen Zecorner Kayserispor'un teknik direktörü Erling Moe, "Maçın final bölümünde yediğimiz golle maçı kaybettik. Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz," dedi.
- Kayserispor Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.03.2026 22:55
Moe, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarıdaki oyunun kendileri için hayal kırıklığı olduğunu söyledi.
İkinci yarı çok iyi oynadıklarını anlatan Moe, "İlk yarıda kazandığımız topları çabuk verdik. İlk yarı planladığımızın dışında geçen bir yarıydı. İkinci yarı tam tersi oldukça iyi başladık. Fırsatlar oluşturduk. Sahada olduğumuzu herkese gösterdik." ifadesini kullandı.
Moe, ikinci yarıda net pozisyonlar ürettiklerini anlatarak, "Yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. Maçın final bölümünde yediğimiz golle maçı kaybettik. Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz." diye konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Zecorner Kayserispor, Erling Moe ile yolların ayrıldığını açıkladı. -
Sezon başında Union Berlin'den kiralık olarak kadroya katılan Slovak futbolcu Laszlo Benes, sözleşmesinin sona ermesiyle Kayserispor'a veda etti. -
1. Lig takımlarından Kayserispor, son olarak Erzurumspor FK'da forma giyen kanat oyuncusu Benhur Keser ile prensip anlaşmasına vardı. -
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Trendyol Süper Lig'den düşen Kayserispor'un 2025-26 sezonunda liglerin tesciline ilişkin itirazını reddetti. İşte detaylar...