Sami Uğurlu: Anlatılabilecek bir şey değil!
Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, Samsunspor maçı sonrası “Golden sonra oyunu daha da yukarı taşıdık. 70’e kadar öndeyken 4-1 kaybetmek anlatılabilecek bir şey değil” dedi.
- Kasımpaşa A.Ş. Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.10.2024 19:03
Süper Lig'in 10'uncu haftasında Kasımpaşa sahasında Samsunspor'a 4-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Mücadelenin ilk yarısını önde kapatmalarına rağmen istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını belirten Sami Uğurlu, "Değerlendirmesi zor bir maç. İlk yarı önde bitirsek de istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Çok çalıştığımız bir pozisyonda penaltı yaptık. Rakibin de 2 tane penaltı kaçırması bizim maça şanslı başladığımızın göstergesiydi. Golden sonra oyunu daha da yukarı taşıdık. 70'e kadar öndeyken 4-1 kaybetmek anlatılabilecek bir şey değil. Bu maçı ayrı tutmak gerekiyor. Hiçbir istediğimizi yapamadığımızı söyleyebilirim. Kurgularımızı ortaya koyamadık. Mücadele gücünün çok altında kaldık. Oyunun büyük bölümünü coşkuyla oynayan Samsunspor'a karşı mücadele etmezseniz istediğiniz sonucu alamazsınız. Samsunspor çok istedi. Coşkulu bir oyunları var. Ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.
'OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİNDEN SONRA ADAPTASYON SORUNU YAŞIYORUZ'
Karşılaşmaların 65 ve 70'inci dakikaları arasında çok gol yedikleri, bunun sebebinin ne olabileceğiyle ilgili gelen soru üzerine Sami Uğurlu şöyle konuştu:
"Geçen sezonlarda çok fazla rotasyon yapamıyorduk. Bu sene daha geniş bir kadromuz var. Bu sıra duran toptan çok gol yemeye başladık. Oyuncu değişikliklerinden sonra adaptasyon sorunu yaşıyoruz. Frikikten basit bir gol yedik. Duran toptan merkeze atılan bir gol. Bunları çok çalışıyoruz ama atılan 3'üncü gol farklı. Orada 3 oyuncuyu görüyorsan içgüdüsel olarak gidersin oraya. Hepsini değerlendireceğiz ve yolumuza devam edeceğiz."
DİĞER HABERLER
-
Kasımpaşa forması giyen Türk asıllı Alman futbolcu Kerem Demirbay çarpıcı açıklamalarda bulundu. Demirbay, Süper Lig'in Bundesliga'dan daha zor olduğunu söyledi. İşte detaylar... -
Kasımpaşa, geçen sezon kiralık olarak kadrosunda yer alan 25 yaşındaki Polonyalı futbolcu Adrian Benedyczak ile sözleşme imzaladığını açıkladı. -
Trendyol Süper Lig ekibi Kasımpaşa, Fransa'nın Reims takımında forma giyen 23 yaşındaki Malili sağ kanat oyuncusu Thiemoko Diarra'yı kadrosuna kattı. -
Kasımpaşa'nın tecrübeli orta saha oyuncusu Kerem Demirbay, “Bundesliga’da oynamak benim için daha kolay. Türkiye’de oynamak kolay değil. Buradaki dinamikler çok farklı. Bugün iyi oynuyorsun, 2 sene seni taşıyor. Kötü oynuyorsun ama en değerli oyuncusun. İyi oynamıyorsun yerin dibine sokuluyorsun. Türkiye böyle bir dinamiklere sahip. Almanya’da öyle değildi” ifadelerini kullandı.