Fenerbahçe'ye transferde 1 iyi 1 kötü haber!
- Fenerbahçe Galerileri
- Yayın Tarihi: 17.11.2019 - 02:12
- Güncelleme Tarihi: 17.11.2019 - 07:29
Sezon başında olduğu gibi ara transfer döneminde de gündeminde birçok isim olan Fenerbahçe'de hareketli günler yaşanıyor.
Bu sezon şampiyonluktan başka birşey düşünmeyen sarı-lacivertliler adımlarını buna göre atıyor.
Süper Lig'de ilk 11 hafta sonunda ikinci sırada bulunan Fenerbahçe'de gözler ara transfer dönemine çevrildi.
Teknik direktör Ersun Yanal takımdaki eksik bölgeleri belirlerken yaz transfer döneminde olduğu gibi transferde başrolü Damien Comolli oynuyor.
Sezonun ikinci yarısında alınacak olan seri galibiyetlerin öneminin farkında olan deneyimli teknik adam nokta atışı transferlerle mutlu sona ulaşmayı hedefliyor.
Buna göre çalışmalarını yapan sarı-lacivertli kurmaylara transferde 1 iyi bir de kötü haber geldi.
İşte detaylar...
MATUIDI'DEN KÖTÜ HABER
Juventus ile sezon sonu sözleşmesi sona erecek Blaise Matuidi'yi gündemine alan Fenerbahçe'ye kötü haber geldi.
İtalyan Tuttusport, 32 yaşındaki orta sahanın kulübüyle sözleşmesini bir yıl daha uzatacağını yazdı.
Fransız yıldızın mukavelesindeki 1 yıllık opsiyonun otomatik olarak devreye gireceği belirtildi.
YANAL İSTEDİ COMOLLI BİTİRİYOR!
Menajerler aracılığıyla önemli yıldızların önerildiği sarı-lacivertliler, Suudi Arabistan Ligi'nde Al Nassr forması giyen Ahmed Musa'dan vazgeçmiyor.
Daha önce de Fenerbahçe'nin gündemine gelen 27 yaşındaki kanat oyuncusu için düğmeye basan yönetim, transferi bitirmenin planlarını yapıyor.
Teknik direktör Ersun Yanal'ın ısrarcı olduğu Nijeryalı'yı 1.5 yıllığına kiralamak isteyen Fenerbahçe'de görüşmeleri sportif direktör Comolli yürütüyor.
Arabistan'da mutsuz olduğu basına yansıyan Musa, bu sezon Al Nassr'da 4 maçta 163 dakika forma giydi, 1 asist yaptı.
MOSKOVA'DA ZİRVE YAPTI
Ahmed Musa kariyerinin en iyi dönemini CSKA Moskova'da yaşadı. Nijeryalı futbolcu, 2015-16 sezonunda forma giydiği Rus ekibinde 44 maçta 18 kez rakip fileleri havalandırdı, 6 da asist yaptı.
2022'ye kadar sözleşmesinin bulunduğu Al Nassr ile toplam 30 maça çıkan Musa, bu karşılaşmalarda 12 gole katkı sağladı.
Nijeryalı, 6 kez rakip fileleri havalandırdı, 6 da asist yaptı.