Galatasaray'dan stopere yerli operasyonu! Abdülkerim'e alternatif...
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Yeni sezonda 4 sezondur alternatifsiz şekilde sarı-kırmızılı formayı giyen Abdülkerim Bardakçı'ya alternatif olarak o 2 isimden 1'i transfer edilecek. İşte detaylar... (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.07.2026 06:40
Galatasaray, yeni sezon öncesinde stoper rotasyonunu belirledi.
Başta Como olmak üzere birçok kulüpten teklif alan Davinson Sanchez'i kadroda tutmak isteyen sarı-kırmızılı takım, 32 yaşındaki Abdülkerim Bardakcı'ya alternatif yerli solak isimler aramaya başladı.
Sabah'ın haberine göre, gelecek vaat eden Ajax'tan Ahmetcan Kaplan ve Al-Hilal'den Yusuf Akçiçek listenin ilk iki sırasına yazıldı.
Florya'da yetiştikten sonra Fenerbahçe altyapısının yolunu tutan 2006 doğumlu Yusuf, geçen sezon başında 22 milyon Euro'ya Al Hilal'e transfer oldu.
Suudi Arabistan'da istediği süreleri alamayan milli savunmacı kiralık olarak düşünülüyor.
Al Hilal forması ile Suudi Arabistan Ligi'nde 12 maçta 616 dakika sahada kalan Yusuf Akçiçek, Kral Kupası'nda ise 3 maçta forma giydi.
110 BİN EURO KAZANDIRDI!
2019'da G.Saray altyapısından F.Bahçe'ye transfer olan oyuncu, A Takım'a kadar yükseldi. Sonrasındaki başarısı ile 22 milyon Euro'ya Al Hilal'in yolunu tutan oyuncunun transferinden G.Saray yetiştirme bedeli olarak 110 bin Euro almıştı.
B PLANI DA HAZIR
Sol stoperin diğer adayı Ahmetcan Kaplan ise sezonu NEC Nijmegen'de tamamladı. Ajax'a geri dönen 2003 doğumlu genç savunmacının mali şartları araştırılıyor.
Ajax ile 2027 sezonu sonuna kadar sözleşmesi olan Ahmetcan Kaplan, geçen sezon Nijmegen'de 25 maçta oynadı, 1 kez ağları havalandırdı.
Yusuf ve Ahmetcan ihtimalini değerlendiren Galatasaray, 4 sezondur maç kaçırmayan Abdülkerim'i ekonomik kullanmanın planını yapıyor.
Sözleşmesini 2 yıl için uzatan Lemina da yeni sezonda stoper rotasyonunda şans bulacak.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Lille'e konuk olduğu mücadeleye Premier Lig'den 2 dev takımın gözlemci gönderdiği öğrenildi. İngiliz devlerinin, sarı-kırmızılı formayı giyen yıldız oyuncuyu yakın takip ettikleri belirtildi. -
Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde geride kalan kritik haftanın ardından UEFA kulüpler sıralaması güncellendi. İlk 30 basamakta yalnızca tek temsilcimizin yer aldığı listede, bir diğer temsilcimiz ise tam 25 sıra birden tırmanarak büyük bir çıkışa imza attı. İşte UEFA kulüpler sıralamasındaki son tablo... -
Son dakika Galatasaray haberleri: Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Lille deplasmanından 4-2'lik skorla dönerek ilk puanlarını alan Galatasaray'da gündem Fenerbahçe derbisi. Pazartesi günü RAMS Park'ta oynanacak derbiyi kazanmak isteyen sarı-kırmızılılarda yıldız oyuncu hakkında şok bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar... (GS spor haberi) -
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Süper Lig'den 8 kulübe para cezası verdi.