Okan Buruk'tan Trabzonspor maçı öncesi Noa Lang sözleri!
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a konuk olacak. Karşılaşma öncesi sarı kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.04.2026 19:31
- Güncelleme Tarihi: 04.04.2026 19:36
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a konuk olacak. Mücadele öncesi sarı kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
İŞTE O SÖZLER:
"Biz tabii ki bu stadyumdayız. Bu stadyuma geldik. Yakın zamanda vefat eden Trabzonspor antrenörü ve kurs arkadaşım Orhan Kaynak'ı anıyorum. Ailesine başsağlığı diliyorum. Bizim için önemli bir değerli. Önemli bir antrenördü."
"Milli takım araları zordur. Milli takımdan dönüşler, olumlu olumsuz sonuçlar zordur. İki takım için de şunu söylemek lazım; Trabzonspor için Galatasaray ile, Galatasaray için Trabzonspor ile oynamak motive olmak için daha büyük avantaj. Şampiyonluk yarışındaki en yakın rakiplerimizden biri. 4 puan fark var maç eksiğiyle. Rakibimiz kazanmak isteyecek. Başarılı gidiyorlar. Fatih Tekke'nin gösterdiği performans müthiş. Herkesin takdirini kazandı. Trabzonspor etkili futbol oynayan bir takım."
"Kadrolara baktığımızda iki takım da ofans gücü yüksek 4'lülerle oynayacak. Çok fazla pozisyon olacak görüntüsü veriyor. Bizim için önemli ve kritik bir maç. 5 maçı kazanırsak şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Bu bizi motive edecek bir şey. Maç maç gitmek gerekiyor. Biz iyi bir takıma karşı oynayacağız. Coşkulu bir seyirci, güzel bir zemin var. İnşallah güzel bir maç olur bizim için."
"Osimhen ve Sara sakat, Leroy Sane'nin cezası var. Rakibimizde Batagov, Oulai ve Muçi'nin olmaması önemli eksikler. Kadrolarda oynayacak oyuncular var eksikler yerine. Kulübelerde etkili isimler de var. Noa Lang'ın elinde bir problemi var. Milli takıma gitti, geldi. Orada oynamadı ama oynamak istedi burada ve biz de başlattık. Durumuna bakacağız. Eksikler iki takım için de var. İyi 11'ler var. Oyun güzel ve güçlü olur umarım. Biz kazanmak için buradayız, rakibimiz de kazanmak isteyecek. İki takım da çıkardığı kadroyla kazanmak istediğini gösteriyor. Umarım kazanan taraf biz oluruz."
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray konuk ettiği Göztepe'yi 3-2'lik skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılıların yeni yıldızı Rafael Leao sahaya inerek taraftara üçlü çektirdi. İşte o görüntüler... -
Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray evinde Göztepe'yi 3-2'lik skorla mağlup etti. Maçın ardından Okan Buruk değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Galatasaray'ın Rafael Leao transferinde önemli rol oynayan menajer George Gardi, transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray, evinde Göztepe'yi mağlup etti. İşte detaylar...