Galatasaray Yönetiminden rekor prim! Atletico Madrid maçı öncesi...
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 7. hafta maçında evinde Atletico Madrid'i ağırlayacak. RAMS Park'ta oynanacak mücadele saat 20.45'te başlayacak. Sarı kırmızılı yönetim ise kritik randevu öncesi takıma moral ve motivasyon sağlayacak rekor bir prim kararı belirledi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.01.2026 09:59
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 7. haftasında İspanya temsilcisi Atletico Madrid'i konuk edecek.
RAMS Park'ta bugün saat 20.45'te başlayacak mücadeleyi Romanya Futbol Federasyonundan hakem Istvan Kovacs yönetecek.
Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki en büyük futbol turnuvasına 36 takımlı lig aşamasından başlayan sarı-kırmızılı ekip, ilk maçında deplasmanda Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt'a 5-1 yenildi.
Şampiyonlar Ligi'ne istediği gibi başlayamayan Galatasaray, organizasyondaki ikinci maçta konuk ettiği İngiliz devi Liverpool'u 1-0, üçüncü maçta sahasında Norveç temsilcisi Bodo/Glimt'i 3-1 ve dördüncü maçta da Hollanda'dan Ajax'ı deplasmanda 3-0 yendi.
Sonrasında iç sahada Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımına 1-0 yenilen Galatasaray'ın 3 maçlık galibiyet serisi sonlandı.
Son olarak Fransa'nın Monaco takımına deplasmanda 1-0 yenilen sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi'nin 7. haftasına 9 puanla 18. sırada girdi.
Öte yandan Galatasaray, Atletico Madrid ile karşılaşacağı müsabaka öncesi flaş bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar...
YÖNETİMDEN REKOR PRİM KARARI!
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında alınan galibiyetlere UEFA tarafından 2.1 milyon Euro ödül veriliyor.
Bu paranın yarısını prim olarak takıma dağıtan yönetim, Atletico Madrid'i yenerlerse oyuncularını ödüllendirilecek.
Sabah'ın haberine göre, ilk 24'ü garantilemesi halinde sarı-kırmızılı ekibe 2 milyon Euro prim verilecek.
DİĞER HABERLER
-
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 10. yıl dönümünde dört büyükler ve Türkiye Futbol Federasyonu resmi sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaptı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı kırmızılıların transfer gündeminde bulunan Bruno Fernandes, Can Uzun ve Julio Enciso ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Kanat hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın, Real Madrid forması giyen Brahim Diaz'ı kadrosuna katmak için girişimlere başladığı iddia edildi. İşte sarı-kırmızılıların, Faslı yıldızı transfer etme planı... -
Yeni sezon planlamalarını sürdüren Beşiktaş ve Galatasaray ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Ezeli rakiplerin flaş bir ismin transferi için karşı karşıya geldikleri öğrenildi. İşte gündem yaratan transfer haberinin detayları... | Son dakika Beşiktaş ve Galatasaray haberleri (BJK GS spor haberi)