Galatasaray Yönetiminden rekor prim! Atletico Madrid maçı öncesi...
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 7. hafta maçında evinde Atletico Madrid'i ağırlayacak. RAMS Park'ta oynanacak mücadele saat 20.45'te başlayacak. Sarı kırmızılı yönetim ise kritik randevu öncesi takıma moral ve motivasyon sağlayacak rekor bir prim kararı belirledi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.01.2026 09:59
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 7. haftasında İspanya temsilcisi Atletico Madrid'i konuk edecek.
RAMS Park'ta bugün saat 20.45'te başlayacak mücadeleyi Romanya Futbol Federasyonundan hakem Istvan Kovacs yönetecek.
Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki en büyük futbol turnuvasına 36 takımlı lig aşamasından başlayan sarı-kırmızılı ekip, ilk maçında deplasmanda Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt'a 5-1 yenildi.
Şampiyonlar Ligi'ne istediği gibi başlayamayan Galatasaray, organizasyondaki ikinci maçta konuk ettiği İngiliz devi Liverpool'u 1-0, üçüncü maçta sahasında Norveç temsilcisi Bodo/Glimt'i 3-1 ve dördüncü maçta da Hollanda'dan Ajax'ı deplasmanda 3-0 yendi.
Sonrasında iç sahada Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımına 1-0 yenilen Galatasaray'ın 3 maçlık galibiyet serisi sonlandı.
Son olarak Fransa'nın Monaco takımına deplasmanda 1-0 yenilen sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi'nin 7. haftasına 9 puanla 18. sırada girdi.
Öte yandan Galatasaray, Atletico Madrid ile karşılaşacağı müsabaka öncesi flaş bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar...
YÖNETİMDEN REKOR PRİM KARARI!
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında alınan galibiyetlere UEFA tarafından 2.1 milyon Euro ödül veriliyor.
Bu paranın yarısını prim olarak takıma dağıtan yönetim, Atletico Madrid'i yenerlerse oyuncularını ödüllendirilecek.
Sabah'ın haberine göre, ilk 24'ü garantilemesi halinde sarı-kırmızılı ekibe 2 milyon Euro prim verilecek.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 8. haftası 17 Ekim Cumartesi günü oynana 4 karşılaşma ile devam etti. Fenerbahçe evinde Corendon Alanyaspor'u 2-0 ile geçerken, Galatasaray da deplasmanda Gençlerbirliği'ni tek golle geçti. İşte Süper Lig'de güncel puan durumu... -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasında sakatlanan Rafael Leao hakkında bir açıklama yayınladı. -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 1-0 yenerek zirvedeki yerini korudu. Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadelede alınan sonuç sonrası gözler spor yazarlarının yorumlarına çevrildi. Fotomaç gazetesi yazarları, sarı-kırmızılıların performansını değerlendirdi. -
Gelecek adına umut verdi