Galatasaray'dan golcü atağı! Sözleşmesi sona eriyor
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Kadrosuna 3. bir santrfor katarak rotasyonu güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılıların Viktoria Plzen'in golcünüsü kadrosuna katmak istediği iddia edildi. İşte detaylar... (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 27.12.2025 - 09:04
Ocak transfer dönemini hareketli geçirmesi beklenen takımlardan Galatasaray, kadroya katılacak isimler için çalışmalarını sürdürüyor.
İlk yarının son bölümünde yaşanan sakatlıklar ve cezalardan dolayı kadrosu oldukça daralan sarı-kırmızılı ekip, ligin ikinci yarısında rotasyonu daha genişleterek Okan Buruk'un elini rahatlatmayı da amaçlıyor.
Santrfor mevkisinde de Osimhen ve Icardi dışında bir alternatifi bulunmayan Galatasaray, devre arasında 3. bir golcü eklemesi yaparak bu bölgeye de bir alternatif hazırlamayı amaçlıyor.
Bu doğrultuda da genç ve atletik bir forvet arayışında olduğu bilinen sarı-kırmızılılar için sürpriz bir iddia gündeme geldi.
Takvim'in haberine göre Galatasaray'ın Viktoria Plzen forması giyen 22 yaşındaki Nijeryalı golcü Rafiu Durosinmi'yi kadrosuna katmak için harekete geçeceği iddia edildi.
Haberde sezon sonunda Çekya ekibi ile sözleşmesi sona erecek golcü için Aslan'ın kısa süre içinde resmi teklifi kısa sürede yapacağı aktarıldı.
Bu sezon Viktoria Plzen forması ile 30 maça çıkan Durosinmi, 13 gollük katkı sağladı. Sözleşmesi Haziran 2026'da sona erecek Nijeryalının Transfermarkt verilerine göre 7 milyon 500 bin euroluk değeri bulunuyur.
22 yaşındaki golcü futbolcu 2023 yılında 850 bin euroluk bedelle Karvina'dan Viktoria Plzen'e transfer olmuştu.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da devre arası transfer dönemi için kollar sıvandı. Sarı-kırmızılılarda transfer çalışmaları sürerken gündeme sürpriz bir isim geldi. Cimbom'un Bundesliga'da forma terleten o gurbetçi genç futbolcunun durumunu yakından takip ettiği öğrenildi. İşte detaylar... -
Galatasaray'da devre arası transfer dönemi için çalışmalar hız kesmeden devam ederken sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Fransız basını, Manchester United'ın o yıldız için Cimbom'un devreye girdiğini aktardı. İşte haberin detayları... -
Ara transfer döneminin başlamasına sayılı günler kala Fenerbahçe ve Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Orta sahaya takviye yapmayı hedefleyen iki ekibin de gündemine Bayern Münih'in yıldızı Leon Goretzka'yı aldığı iddia edilmişti. İspanyol basınının haberine göre Real Madrid'in de Alman yıldıza talip olduğu öne sürüldü. İşte detaylar... (FB GS spor haberi) -
Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir konuma gelmek isteyen Aslan, devre arasında da kesenin ağzını açacak. Sarı kırmızılılar, La Liga'dan 2 dünya yıldızını gündemine aldı. İşte detaylar...