Galatasaray'da gündem sakatlıklar!
Galatasaray'da 6 futbolcunun 1.5 ayda 7 kez arka adale sakatlığı yaşaması endişelendirdi. Taraftarlar, “Yeterince çalışılmıyor mu?” ve “Yoğun tempodan mı?” sorularını gündeme taşıdı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.11.2025 - 06:41
Son haftalarda yaşanan arka adale sakatlıkları dikkat çekmeye başladı. Galatasaray'da son 1.5 ay içinde 6 futbolcunun toplam 7 kez aynı bölgeden sakatlık yaşadığı belirtilirken, bu durum Sarı-Kırmızılı camiada endişe yarattı. Takımda Singo'nun iki kez, Victor Osimhen, Kaan Ayhan, Berkan Kutlu, Mario Lemina ve İlkay Gündoğan'ın ise birer kez arka adale problemi nedeniyle takımdan uzak kaldığı aktarıldı. Peş peşe gelen sakatlıklar, Cimbom'un idmanlarında hazırlık süreçlerine ve maç temposuna yönelik soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Art arda yaşanan benzer sakatlıklar sonrası, kulüp çevrelerinde ve taraftarlar arasında iki temel soru gündeme oturdu: "Oyuncular yeterli seviyede idman yapmıyor mu? Yoğun maç temposu futbolcuların yükünü mü artırıyor?" Galatasaraylı taraftarlar, sosyal medyada konuyu geniş kapsamlı şekilde tartışmaya başladı. Kimi taraftarlar teknik ekibin antrenman planlamasını eleştirirken, kimileri ise sezondaki sıkışık fikstürün doğal bir sonucu olduğunu savunuyor. Sakat futbolcuların durumu ve kulübün atacağı adımlar merakla beklenirken, Sarı-Kırmızılılar'daki arka adale problemi sezonun en önemli gündem maddelerinden biri haline gelmiş durumda.
KRİZİN SEBEBİ BU MU?
Takvim'in haberine göre Galatasaray Avrupa'da oyuncu başına en yüksek sprint mesafesini kat eden ekip. Cimbom, patlayıcı koşulara dayalı bir fiziksel profil sergiliyor. Bu performansın yaşanan sakatlık krizinin nedeni olabileceği ise tartışmaları beraberinde getirdi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da ara transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı kırmızılılar ara transfer döneminde çok önemli isimleri kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda Cimbom'un transferdeki ilk hamlesi ortaya çıktı. Galatasaraylı kurmayların, Rusya'da forma giyen o isim için kolları sıvadığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'da sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Mauro Icardi'nin geleceği hala netlik kazanmış değil. Arjantin basınında yer alan haberlere göre tecrübeli golcü için önemli bir kulüp harekete geçti. Icardi'yi renklerine katmak isteyen takımın kim olduğu ortaya çıktı. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları... -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşmış, mücadeleden 3-2 galip ayrılmıştı. Sarı-kırmızılılarda Singo ve Lemina sakatlıkları gerekçesiyle oyuna devam edememişlerdi. İki oyuncunun durumu hakkında resmi açıklama geldi. İşte detaylar... -
Galatasaray'da, 3-2 kazanılan Gençlerbirliği karşılaşması sonrası flaş bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk'un, o isimle yolların ayrılmasını istediği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)