Icardi'nin kız arkadaşı China Suarez'den takipçisine yanıt!
Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin kız arkadaşı China Suarez, Ayasofya ziyaretinde başörtüsü taktı, fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı. Suarez'in bu fotoğrafına bir takipçisinin yorumuna ise flaş bir yanıt verdi.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 02.08.2025 01:43
Aslan'ın Arjantinli golcüsü Icardi'nin kız arkadaşı China Suarez geçtiğimiz günlerde Ayasofya ziyareti sonrası bir kare paylaşmıştı.
Suarez, ziyaret sırasında taktığı başörtüsü için 'Gülünç duruyorsun' diyen takipçisine yanıt vermekte gecikmedi.
Suarez yanıtında "Burada, dini mekanlara girebilmek için başörtüsü takmak zorundasın. Bu, moda değil; diğer kültürlere ve dinlere saygı göstermek demektir" dedi.
DİĞER HABERLER
-
Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla beğeni toplayan Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Lokomotiv Moskova'dan kadrosuna kattığı Aleksey Batrakov, Rus eski futbolcu Fedor Smolov'un YouTube kanalına konuk oldu. Sarı-kırmızılı takımdaki uyum sürecini anlatan genç futbolcu, Lucas Torreira'nın kendisine gösterdiği yakınlığı ve Victor Osimhen ile yaşadığı otobüs anısını paylaştı. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında 26 Ekim Pazartesi günü sahasında Fenerbahçe ile yapacağı derbinin hazırlıklarına devam etti. -
Eski milli futbolcu ve teknik direktör Servet Çetin, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Sarı-lacivertlilerin derbiyi daha çok isteyeceğini belirten Çetin, Fenerbahçe’nin olası mağlubiyetinde yaşanabileceklere dikkat çekerken Nathan Ake, Romelu Lukaku ve iki takımın da orta saha tercihleri hakkında da konuştu. -
Son dakika Galatasaray haberleri: Trendyol Süper Lig'in 9. haftası dev derbiye sahne olacak. Galatasaray, sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Sarı-kırmızılıların milli futbolcusu Yunus Akgün, pazartesi günü oynanacak kritik karşılaşma öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... (GS SPOR HABERİ)