Galatasaray'da Yunus Akgün gelişmesi! Sözleşme ve 20 milyon Euro...
Son dakika spor haberleri: Galatasaray'da sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Yunus Akgün konusunda yönetimden sürpriz bir hamle geldi. İşte o gelişme... GS SPOR HABERLERİ
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.03.2025 06:40
Dış transfer kadar iç transferle de uğraşan sarı-kırmızılılar, Barış Alper ve Abdülkerim Bardakçı'nın ardından Yunus Akgün ile de masaya oturarak sözleşmesini uzatacak.
Yunus'un menajerinin talepleri nedeniyle uzayan sürece el atan Başkan Dursun Özbek krizi çözdü. Altyapısından yetiştiği G.Saray'da oynamanın hayali olduğunu belirten Yunus, kendisine önerilen senelik 2 milyon euro'luk teklifi kabul etti. Bu maaş, Yunus gibi en iyi dönemini geçiren Barış ile aynı seviyede.
EN AZ 20 MİLYON EURO
Şuan milli takımda bulunan başarılı futbolcu, Macaristan maçları dönüşünde resmi sözleşmeye imzasını atacak. Yönetimin imzaları sezon sonuna bırakmak istememesinin en önemli nedeni, Yunus'un sözleşmesinde yer alan 11 milyon euro'luk serbest kalma maddesi.
Fotomaç'ta yer alan habere göre Avrupa'dan çok sayıda takımın takip ettiği Yunus'u 20 milyon euro'nun altında bırakmak istemeyen G.Saray, 11 milyonluk maddeyi kaldıracak.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ı 4 sene üst üste şampiyon yapan teknik direktör Okan Buruk ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılı kulüple sözleşmesi haziran ayında bitecek başarılı çalıştırıcının, imza tarihi ve kontrat süresi belli oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Süper Lig'in 34. haftasında kümede kalma mücadelesi veren Kasımpaşa ile şampiyon Galatasaray, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda kozlarını paylaşıyor. Bu maçı haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz... -
Galatasaray'da yeni sezonun transfer planlamaları tüm hızıyla devam ediyor. Yaz transfer dönemi için genç oyuncuları da listesinde bulunduran Cimbom'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılılar, 20 yaşındaki o yıldızın menajeriyle İstanbul'da transfer görüşmesi yaptı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
UEFA Kupası zaferinin 26. yıl dönümü için bir etkinlik düzenleyen Galatasaray'da eski başkan Faruk Süren, teknik direktör Fatih Terim ve eski kaptan Bülent Korkmaz açıklamalarda bulundu.