Galatasaray'da Yunus Akgün gelişmesi! Sözleşme ve 20 milyon Euro...
Son dakika spor haberleri: Galatasaray'da sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Yunus Akgün konusunda yönetimden sürpriz bir hamle geldi. İşte o gelişme... GS SPOR HABERLERİ
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.03.2025 06:40
Dış transfer kadar iç transferle de uğraşan sarı-kırmızılılar, Barış Alper ve Abdülkerim Bardakçı'nın ardından Yunus Akgün ile de masaya oturarak sözleşmesini uzatacak.
Yunus'un menajerinin talepleri nedeniyle uzayan sürece el atan Başkan Dursun Özbek krizi çözdü. Altyapısından yetiştiği G.Saray'da oynamanın hayali olduğunu belirten Yunus, kendisine önerilen senelik 2 milyon euro'luk teklifi kabul etti. Bu maaş, Yunus gibi en iyi dönemini geçiren Barış ile aynı seviyede.
EN AZ 20 MİLYON EURO
Şuan milli takımda bulunan başarılı futbolcu, Macaristan maçları dönüşünde resmi sözleşmeye imzasını atacak. Yönetimin imzaları sezon sonuna bırakmak istememesinin en önemli nedeni, Yunus'un sözleşmesinde yer alan 11 milyon euro'luk serbest kalma maddesi.
Fotomaç'ta yer alan habere göre Avrupa'dan çok sayıda takımın takip ettiği Yunus'u 20 milyon euro'nun altında bırakmak istemeyen G.Saray, 11 milyonluk maddeyi kaldıracak.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'daki geleceği büyük merak konusu olan Lucas Torreira ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Yıldız orta saha oyuncusu, sarı-kırmızılı takımda kalıp kalmayacağına dair çarpıcı bir açıklamada bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS Spor haberi) -
Transfer harekatına son sürat devam eden Galatasaray, Portekizli yıldız Rafael Leao'yu kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılıların, 27 yaşındaki futbolcunun transferinde stratejik bir yol izleyeceği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS Spor haberi) -
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Yeni sezon öncesi orta saha takviyesi yapmak isteyen Galatasaray, Premier Lig ekibi Brighton'da forma giyen Carlos Baleba'yı gündemine aldı. Sarı-kırmızılıların Senegalli futbolcu için İngiliz ekibine yapacağı dev teklif ortaya çıktı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Geçtiğimiz sezon 6 ay kiralık olarak Fenerbahçe forması giyen Jhon Duran, yeniden Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor. Galatasaray'ın gündeminde yer alan ve transfer görüşmelerinde bulunan 22 yaşındaki golcünün, sarı kırmızılı takıma gelebilmek için büyük bir fedakarlık yaptığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)