Galatasaray'da Nelsson sürprizi! Yönetim harekete geçti
Galatasaray'ın ara transfer döneminde kiralık olarak Roma'ya gönderdiği Victor Nelsson hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılı yönetimin, İtalyan ekibinde mutsuz olan 26 yaşındaki stoperle ilgili flaş bir karar aldığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.03.2025 13:34
Galatasaray kış transfer döneminde Victor Nelsson'un sözleşmesini 2026-2027 sezonu sonuna kadar uzatmış ve oyuncuyu satın alma opsiyonuyla Roma'ya kiralamıştı.
Roma, Nelsson için Galatasaray'a 500 bin euro kiralama bedeli ödemişti.
Danimarkalı stoperin satın alma opsiyonu ise 10 milyon euro olarak belirlenmişti.
Öte yandan Victor Nelsson, İtalya'da da aradığını bulamadı. Roma'da süre almakta zorlanan 26 yaşındaki savunmacı, bir hayli mutsuz.
Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray'ın harekete geçtiği ve Nelsson'a açık kapı bırakıldığı ifade edildi.
Nelsson'a kariyerini Galatasaray'a sürdürmek istemesi halinde oyuncunun kalmasına onay verileceği aktarıldı.
Öte yandan Nelsson'un henüz Galatasaray'dan böyle bir talepte bulunmadığının altı çizildi.
Roma ile ligde 3, kupada 1 maça çıkabilen Nelsson, sadece 178 dakika görev alabildi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 8. haftası 17 Ekim Cumartesi günü oynana 4 karşılaşma ile devam etti. Fenerbahçe evinde Corendon Alanyaspor'u 2-0 ile geçerken, Galatasaray da deplasmanda Gençlerbirliği'ni tek golle geçti. İşte Süper Lig'de güncel puan durumu... -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasının 77. dakikasında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Rafael Leao hakkında resmi açıklama yayınladı. -
Galatasaray, Gençlerbirliği maçında attığı golle galibiyeti getiren Deniz Gül'e rağmen hücum hattına takviye yapmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, ocak ayında yıldız bir santrforu kadrosuna katarak milli futbolcuyla rekabet oluşturmayı hedefliyor. Galatasaray'ın, yıldız santrfor için kurduğu temas ve oyuncu için beklenen bonservis de belli oldu. İşte detaylar... -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 1-0 yenerek zirvedeki yerini korudu. Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadelede alınan sonuç sonrası gözler spor yazarlarının yorumlarına çevrildi. Fotomaç gazetesi yazarları, sarı-kırmızılıların performansını değerlendirdi.